30 April 2015

PRAKTIKUM FASA III

Paan Zainudin | 9:31 AM | 00 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Hohoho .. praktikum fasa III dah pun berakhir .. 3 bulan kiteorang berada dekat Sekolah Rendah Kebangsaan Sultan Abdullah , Kuantan .. Dari Februari sampai April .. Pestime kiteorang dapat tempat praktikum jauh , dekat bandar pulak .. Rasanya lagi jauh kot dari member-member lain .. Dah namanya rezeki ..

Praktikum kali nie aku dapat mengajar bahasa Malaysia kelas 3 Genius & Reka Bentuk dan Teknologi kelas 5 Brilliant .. Pergghh satu kelas saja dah berapa orang murid ..
Ambekkk ! hahaha .. Cikgu-cikgu , staf pengurusan dekat sini memang terbaikkk .. Seriuss sporting giller !! Diorang memang tak lokek nak bantu kalau kiteorang ada problem ke apa ke ..
Salah seorang pemantau dari England .. Mula-mula dah berkenalan siap ingat nama .. Esok tu terus lupa .. Memang dasar pemakan asam tegar .. 
My students .. year 3 & 4
Kelas 3 Genius .. Setiap sorang ada macam-macam ragam .. Adoii pening kepala cikgu , haha .. Time ni diorang buat jamuan perpisahan untuk kiteorang .. Garang-garang cikgu pun korang still sayang eh .. haha
Secret Recipe boh ! haha thanks Najwa
Dah sampai masa untuk kiteorang berpisah .. Pejam celik pejam celik dahh bulan Mac .. Sebelum berpisah kiteorang ada bg speech .. Suasana waktu tu fuhhh memang tacing giller .. Siap ada budak-budak nangis lagi .. Naseb baik laa cikgunya tak menangis , haha
Sayonara anak-anak .. Maafkan cikgu kalau ada terkasar bahasa atau marah-marah korang .. Actually kamu semua sangat baik .. I know kalau kalau kamu buat perangai dalam kelas mesti kamu ada masalah peribadi .. Belajar elok-elok ye semua ..
My GP (Guru Pembimbing) .. Sangat mesra & sporting .. Tak kedekut ilmu and sanggup luangkan masa untuk kiteorang .. Terima kasih banyak-banyak Kak Zan ..


Thanks Guru Besar
Thanks Pentadbiran
Thanks Cikgu-cikgu
Thanks Pengurusan
Thanks SRK Sultan Abdullah




- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...