08 March 2011

nEw HoBbiEs

Paan Zainudin | 3:15 PM | 10 orang doakan aku slim |


Sekarang nie aku dh mula menceburkan diri dlm bidang felt craft nie..
Actualy aku mmg mnat craft..dari bangku sekolah lg..cuma x brapa serius sgt la..
n my family pn support apa yg aku buat...



Mungkin rasa pelik kan bila ada budak laki yang minat kraf..Tapi sebenarnya perkara ni normal ja bagi sesiapa yang anggap kraf ni untuk semua..Saya tak kisah pun kalau orang nak kata apa..asalkan saya boleh majukan diri saya dengan benda2 nie..
nie ada la beberapa blog yang saya selalu follow untuk tutorial pasal kraf nie..





- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...