27 July 2011

ReSeArcH D' CaMeRoN HiGHLaNd

Paan Zainudin | 12:32 AM | 00 orang doakan aku slim |


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum
harap korang semua sihat-sihat selalu dan diberkati oleh Allah Taala..

Hmmm .. sejak akhir-akhir nie kiteorang agak buzy dengan assignment la ..

subjek major, minor , elektif segala macam .. aduhaaii ~~
cakap pasal esaimen or kerja kursus nie , kiteorang group course baru jer 
balek dari Cameron Highland , ada kajian luar untuk subjek pengajian sosial ..

naseb baik la diorang ada sediakan bas untuk pergi ke sana , jimat duit sikit .. hehe
beb , first-first tempat yang kiteorang pergi ialah MARDI..
Malaysian of Agriculture and Research Development Institute
entah betul ke tidak taw apa yang aku tulis nie .. hehe

setiap kumpulan tu ada partner masing-masing and this is my grup partner ..
muka kemain macho je kan time amik gambar .. yekkkk
by the way .. tempat dekat situ memang beshh giller weh !!
jiwa gua rasa tenang dan damai ~~
rasa cam nak posting jer dekat sini kalau boleh dapat , sangat-sangat selesa ..
lepas habiskan separuh hari dekat situ, kiteorang pergi ke Brinchang pulak ..
dekat situ kiteorang "dibebaskan" dari pandangan pensyarah .. haha
masa ini lah yang ditunggu-tunggu .. sambil menemuramah , sambil buat benda yang masyhuk ..


waa , rezeki-rezeki .. time tengah dok bereksperimen kan ,
tetiba je terserempak dengan retiss aqasha , buzen , zila bakarin & zain
dekat situ , diorang baru je habis shooting dekat Cameron nie ..

dah habiskan sepanjang hari dekat sini , jom pergi membeli belah plak ..
apa name ntah tempat tu , hahh dah lupe 
tapi memang banyak mende yang diorang jual .. nak shopping $$ pun tak berapa banyak dah ,
cuma dapat beli kaktus yang comel loteii giller cute mak kauu ..
hmmmm .. kalau dah dapat makan tu memang lupe habis la orang keliling kita ..
strawberi + coklat .. sedapppp , cube la rasa .. 
dalam gambar je lahh .. hahaha
Sempat jugak paan bergambar dengan sedara mara paan dekat situ ..
tak sangka dapat jumpa korang !! ciss perasan giller .. hahaha ..
thankz korang !! my english getting better .. hehe

eksaited ekdaited dekat cameron pun , bila time nak balek kemain azabb ..
sumpah gua taknak dah tumpang kereta balek dengan pensyarah
diorang bawak kereta macam roller coaster bhaii !! muntah sampai dah dekat leher ni dah
gua nak termuntahhhh !!uwwweeekkkkk!!!!
-_-"








- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...