04 February 2016

KAKIKU PATAH EHH ??

Paan Zainudin | 9:26 AM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Kalau Tuhan kata nak jadi maka jadilah ia .. Haa tinggi ke rendah ke , kalau ditakdirkan nak patah memang akan patah .. Hmmmm baru ja seminggu lebih kerja , dah kena MC sebulan haha .. 

Tu laa , nak dijadikan cerita , masa aku turun tangga kedai yang tak berapa tinggi mana , tetiba kaki aku tergelincir .. Tak sempat jatuh tapi kaki aku dah terseliuh lebih kurang camtu .. Masa tu pulak hujan , so tangga tu macam licin .. Malam tu jugak aku cari klinik , tapi semua klinik tak bukak T_T .. Esoknya aku pergi ke klinik kesihatan dot dot .. Lepas xray apa semua doktor tu cakap kaki aku tak apa-apa .. Even seliuh pun tak .. Aikkk giller laa , padahal kaki aku sakit kot .. Dapat MC sehari je, esok kena perg sekolah dah .. Hurmmm ..

Malam tu memang kaki aku sakit .. Dah tak tahan , aku ajak cousin pergi klinik swasta .. Doktor tu check kaki aku , tapi takleh xray sebab takda .. Dia request aku pergi Hospital Besar Penang esoknya .. Tapi memang dia syak kaki aku patah .. Masa pergi GH keesokannya (pi seorang) doktor terus check kaki aku .. xray sekali apa semua terus bagitau kaki aku patah .. What ?? Yang doktor klinik kesihatan tu cakap kaki aku tak ada apa-apa langsung .. Haishhh teruss bengang dengan klinik tu .. Hurmmm ..  So kaki aku terpaksa disimen untuk sebulan .. 
Sebulan bhaii MC .. Memang tak tahu nak buat apa .. Duduk rumah makan tidur ja alahai .. Kepala nie asyik pikir pasal kerja je .. Hehehehe habiss diorang buat doodle dekat kaki aku .. Member punya pasal .. 

Maka cukupla sebulan aku MC .. Memang tazzabarr nak bukak simen nie .. 
Bapak nervous giller masa dia nak potong simen aku tu .. Alahai pikir macam-macam haha .. Taknakk putus kakiii hahahha .. 
Gunting pulopp .. haha alhamdulillah selesai .. Sebulan derr kaki bersimen .. Gatal gila rasa haha .. Tapi yang penting masa aku MC nie ramai member yang bagi kata semangat .. Tak kurang jugak yang menganjing hahaha caittt .. Thankyou guysss .. Thankyou jugak mak ayah yang jaga anakmu ini sepanjang mc .. hehe






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...