18 May 2015

FAREWELL DATO' PENGARAH

Paan Zainudin | 9:31 AM | 00 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Sehari bersama seabad terasa .. Hurmm rasa bukan sehari , tapi dah bertahun bersama .. Hampir 4 tahun dah bersama dengan Dato' Pengarah , Dato' Haji Jaafar Bin Idris .. Dari tahun 2O11 selepas Dato' Mazlan bertukar .. Jadi tahun nie genap la tempoh perkhidmatan Dato' Jaafar dalam dunia pendidikan .. Alhamdulillah , dapat bersama-sama dalam majlis persaraan nie walaupun agak sibuk baru habis praktikum ..
Acara perarakan bersama-sama dengan warga Afzan .. Perghh besau nau tali hehe ..
Fuhhh .. kereta berhias bagai .. hahaha comei la Dato' ..
Kompang formasi
Perbarisan hormat ..
Team drumline
Tiba turn kiteorang .. Tarian piring !! haha 4 hari je berlatih .. tu pun tak cukup korum sebab masing-masing pakat sibuk .. tapi kira oke la sebab semuanya cepat tangkap step .. kalau tak memang tunggang langgang perform depan Dato' , haha ..
Tugas kiteorang sampai luar dewan je .. Pastu terus gi kantin .. Lapar bohhh .. hahaha
Ahahahaha amatlah rugi kalau tak berselfie atas kereta berhias nie .. 

Majlis tak habis sebelah pagi jer .. Kalau celebrate biar terus sampai ke malam , hahaha .. Sebelah petang sibuk pulak kiteorang buat persiapan untuk jamuan kenduri pulak .. Tumbang kerbau seekor !! yeayy haha
Boleh tahan besau kerbau nie .. Banyak daging yang nak dipotong haha .. Pensyarah & staf pun turun padang .. Rasa meriah bila ramai duduk sama-sama dan bekerjasama ..
Harus bergambar dengan tanduk kerbauu .. Besar giller .. Haha Okehh .. 

Buat Dato' Pengarah , Dato' Haji Jaafar Bin Idris , kiteorang berharap lepas Dato' dah bersara nie still lagi keep in touch dengan kiteorang semua .. Terima kasih untuk kepimpinan yang telah dikongsi bersama dengan kami semua sebelum nie ..

TERIMA KASIH DATO' . SELAMAT BERSARA DATO' ..






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...