07 May 2015

NATURALIS LATA LEMBIK

Paan Zainudin | 9:34 AM | 00 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Sekarang nie cuaca panas .. Seriuss panas .. Kalau balek dari kuliah tue perghh berpeluh rasa .. Naseb baik la kuliah sebelah petang tak ade .. Kalau tak habis "menangis" baju aku .. haha ..

Habis jer praktikum rasa happy giller sebab dapat jumpe balek member-member .. Ye laahh , tiga bulan kiteorang terpisah .. Mana-mana member aku yang giller dah stick together balek .. Haa berbalik kepada cuaca yang panas tue , entah macam mana kiteorang tetiba plan nak mandi dekat air terjun .. Konon nak tenangkan fikiran laa .. Feeling naturalis katanya .. Jadi pagi tue baru laa plan nak pergi mandi dekat Lata Lembik , Raub .. 
Aku dah pernah pergi lata nie .. Kalau ada sesiapa yang pernah baca post nie , kiteorang ada buat BBQ dengan group GITA ..
Bergambor dulu sebelum buat aksi kuak lentang kupu rama-rama bagai .. 
Zasssss .. luncur laju-laju ..
Mai turn kiteorang siap bertutup hidung bagai .. hahaha kau ingat nak lemas ke ?
Owhh yea memang ada yang lemas .. ahahaha banyak la kau Haikal .. Kau ingat ringan nak kami-kami semua nie angkat , haha ..
Yang nie memang kire tentatif kiteorang yang terakhir lah nihh .. haha .. Main susun-susun batu .. Ingatkan senang .. Makk aihh sekali letak habis jatuh .. Kalau nak khianat lagi , kawan yang nak susun habis dahh terus lempar batu lain dekat batu-batu dia .. Mau tak meragammm .. hahaha

Fuhhh rasa tenang jee .. Berpanas seharian dekat IPG .. Dapat rendam badan setengah hari pun jadi laa ..




- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...