22 June 2015

TAHUN AKHIR SEMESTER BARU AZAM BARU

Paan Zainudin | 8:21 AM | 00 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Welcome Sem 8 .. Akhirnyaaa dah berada di laluan yang terakhir dekat IPG nie .. hampir 5 tahun setengah dekat sini .. Sekejap giller masa pejam celik pejam celik dah tahun akhir .. Alhamdulillah ..
Kasi sepam sikit gambar .. hahaha .. Masa nie on the way balek kampus .. Dah datang dari Kedah ke Pahang , memang wajiblah ikut laluan Cameron nie .. Dah jatuh hukum harus membeli belah strawberi dan sewaktu dengannya dekat situ ..  Pastu bawak balek asrama makan ramai-ramai , seriuss jamaahhh barakahh .. haha .. Rezeki kiteorang tahun nie sempat berpuasa dekat rumah dalam dua , tiga hari sebelum balek kampus .
Yahhh .. kuliah dah bermulaaa .. Dah semester terakhir nie memang padat schedule kiteorang .. Dengan yang tu yang nie nak dibuatnya .. Fuhhh seriuss letihh .. Bab nak bahagi masa memang kena cekap .. Kalau tak mati kering la kau dalam bilik , hehe .. Yang naik moto sampai bertiga ni aku tak tahu kes sebab apa .. Katanya langkah penjimatan , hahaha ..
Trend sekarang nie .. ***** kau hijau , ********** kau hijau , ****** kau hijau .. habis kiteorang yang pakai baju hijau nie pun kene jugakk .. ****** kau hijau .. hahahaha
Kiteorang berkesempatan berjumpa dengan junior-junior yang baru mendaftar dekat IPG nie .. Kebetulan kiteorang akan mula sibuk dalam bulan depan , jadi kiteorang ambil inisiatif nak berjumpa dengan junior-junior yang berminat nak join group Gabungan Insan Teater Afzan .. Alhamdulillah , ramai yang hadir dan tunjukkan minat nak join kelab nie .. Pensyarah pun turut hadir , tenkiu Ayah Dzul dan Puan Akmar .. Member-member dari geng senior pun ramai yang hadir ..  Rasa macam bersemangat pulak sebab kebanyakan junior-junior nie ada yang dari Sekolah Seni .. So ada yang berkemahiran dalam bidang teater dan tari .. Muzik pun ada ^__^ .. Okeyy fine aku ngan Arepp kalau tak photobomb gambar memang tak sah .. hehe
Hahaha , terpaksa cover perutttt .. Agak over sangat menunjukk dekat situ , nanti orang kata riakk ,. hehehe .. Diharapkan semester nie dapat perform yang terbaik .. Cepat-cepat habis , grad and konvo .. Ada rezeki sambung master pulop , huhuhu ..



- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...