19 November 2013

KONVO IPGM NOVEMBER '13

Paan Zainudin | 8:46 AM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


MOOD KONVOKESYEN BERMULA !! hahaha
Dari Sepang [entri nie] terus gerak pergi ke Terminal Bersepadu Selatan .. hmmm dekat 2 jam jugak tunggu group-group dari Afzan nie .. diorang gerak naik bas pagi tu dan sampai dekat KL dalam pukul 12 .. Alhamdulillah , ingatkan aku dah gila dah duduk sorang-sorang .. boleh sakit jiwa kot .. Dah nampak muka diorang baru la mulut boleh terbukak nak merapu meraban atas bas .. haaa ~~

Sampai jer dekat MAEPS terus punggah dan angkat barang-barang gamelan masuk ke dalam dewan .. lepas tue terus rehearsal , alahai letihnyerr .. aku dah nampak katil jer dekat hotel tue .. Dalam pukul 6 baru la gerak gi Hotel Plaza KL nak check in apa semua .. memang terlentangg gua dekat atas katil !!
Day 1 : 
Gamelan start perform dari sidang pertama pagi tue .. begitu jugak laa dengan sewang .. dah lama tak perform jadi makin nervous la pulak .. tambah-tambah ramai penerima sijil pagi tue kebanyakannya foreigner .. yang lagi tak tahan masa kiteorang menari , pergghh peristiwa memahitkan kott .. tengah-tengah menari tiba-tiba aksesori dekat pinggang terlondeh , tak perasan pulak tue .. tengok-tengok dah jatuh .. alahai maluuu ~~~
hehe member dari IPG Ipoh , Ameera Nabila yang akan perform keroncong setiap sidang sebelah petang .. merangkap orang Kedah tempat cheq , juga merangkap ehmm-ehmm kepada member gua .. okey sekian heh hehh
Tolongg .. jangann, jangann kacau akuu .. jangan kacau akuu .. pergi hantu liff , pergiii .. sini bukan Highland Tower, bukan Villa Nabila .. pergii ... hahahahahah perut dah kenyang macam tu lahhh , takde keje dalam lif .. 
Actually kiteorang dah dinner dah malam tue .. tapi entah kenapa tetiba nak keluar jugak beramai-ramai pekena burger bakar .. kempunan lama dah kot .. burrkkkk , okey burkk lagiii .. burkkkkkkkkkk ~~~
DAY 2 a.k.a hari last
Alahai , masa bangun pagi tadi pukul 5 rasa liat jerrr .. macam taknak lepas katil tue .. dah nak kena packing , sekejap jer dekat sini .. huuu , next time la pulak boleh datang sini lagi .. Pagi-pagi sebelum start event baik kita bergambar dulu dekat stage ea .. alang-alang dah sampai awal ..
Okeyyy , yang nie memang takde keje .. Joyah Next Top Model .. Errkk yang sorang tue , baba .. hahahahaha
Ohoii hoiii .. Thanks ea encik Syahariman snapkan gambar kiteorang .. dah macam-macam aksi dah kat depan tue ..
Pojan , ada rezeki jumpa lagi bro .. Aku dah nak balek hari nie .. ko kena bertugas lagi untuk 2 hari .. haha gud luck dehh .. #IPGKTAA #IPIK
Alaa encik , qenyih la sikitt .. Kih kih kihh , dok pedo habih dahh .. The best gerko lect 

Ke hulu ke hiliaq - hulu hiliaq .. Letih - tapi satu kepuasan .. Terima kasih kepada kawan-kawan yang membantu dan beri kerjasama .. Next time pergi lagi , krikk krikkk ..

Dah selesai satu tugasan .. Tahniah buat semua graduasi .. Semua orang dah bertolak balek rumah .. Sampai jer kat rumah nanti siapkan tugasan lain pulak .. kad-kad jemputan kahwin dah menebal atas meja tue .. siap sedia untuk memenuhi undangan .. Kawan-kawan , selamat bercuti ea .. manfaatkan cuti korang semua .. 


wassalam ..








- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...