07 November 2013

FAREWELL GITA 2O13

Paan Zainudin | 4:08 PM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Bila yang tertulis untukku adalah yang terbaik untuk mu 
kan ku jadikan kau kenangan yang terindah dalam hidupku 
namun takkan mudah bagi ku meninggalkan jejak hidupku
yang telah tertulis abadi sebagai kenangan terindah ~~


Hmmm .. kejap je masa , dah sampai penghujungnya .. Macam tu la jugak dekat senior-senior kiteorang , especially senior-senior sem 8 GITA yang bakal menamatkan pengajian diorang tak sampai 2 minggu jer lagi .. huu sedihhh T_T

Memandangkan sekarang musim exam dan semua orang memang sibuk , jadi kiteorang tak dapat nak plan majlis yang grand-grand untuk annual dinner GITA tahun nie .. Alhamdulillah , kiteorang masih lagi berkesempatan bergather-gather dekat Kentucky Fried Chicken .. 

pengerusi dan naib pengerusi baru GITA , Amy & Sue
Ecah , bekas pengerusi GITA 2013 .. Thanks Ecah
antara wajah-wajah senior akhir GITA 2013 .. kecuali 3 orang yang belakang tue .. hehe
Yum yum yummm .. 3 ketul aku rembatt
Opsss lupa pulak nak bagitau tema dinner kiteorang .. still bertema okeyy .. COLOUR BLOCKING .. tapi simple jer , hehe .. Aku pilih merah putih , tak sangka pulak sama dengan si Sue nie .. hehe
Last activity kiteorangg .. merewang di depan blok pentadbiran .. haha .. Actually kiteorang ingat nak bergambar dekat "i-city" lipis tue .. tup tup lampu nyer takde .. haaaiii , tak bayar bil elektrik ke ??? hahahahhaa last-last dekat dalam maktab jugak port kiteorang ..
Well , kita kena terima hakikat .. setiap tahun memang akan ada perpisahan .. hanya masa dan takdir tue jer yang akan pertemukan kita .. tapi still sedihhh T_T  insyaAllah kalau ada jodoh tidak ke mana .. Kepada senior-senior sem 8 GITA dan jugak senior-senior lain , wish u all the best di luar sana .. selamat menempuh alam baru !! fighting !!






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...