31 October 2013

MALAM SERIUS POPULAR 2O13

Paan Zainudin | 10:37 AM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Popular ?? popular kerr ?? haha sekali sekala annual dinner bak hangg .. buat la yang grand-grand sikit .. Annual dinner kelas kiteorang kali nie bertempat di Hotel Centrepoint Kuala Lipis dan  bertemakan colour blocking .. ni diaa , nalla punya tema .. haha .. Sebelum-sebelum nie kiteorang hanya buat BBQ , picnic , makan-makan camtu jer .. apa kata kali nie buat kelainan sikit .. kann ?? 
Hehe , bukan setakat makan-makan jer okey malam nie .. Siap sekali dengan tayangan video , game kotak beracun , karaoke dan anugerah .. Haaa Anugerah Bintang Serius Popularr Bebudak BM1 , amekk kauuu .. siap ada 22 kategori - semuanya Anugerah Budak Seriuss bla bla bla .. kalau nak list banyak pulak kann ..
barisan retis-retis wanita .. amboi bak hangg , kena betoi aihh tema malam nie ..
kami group orenn ~~ hehe over pulak aku dressing
Antara anugerah-anugerah yang kiteorang dapat .. Dari kiri anugerah budak serius kuat perasan , serius aktif, serius glamour (hehe aku tue) , serius berkepimpinan , serius happy go lucky , serius menyenangkan dan serius sopann .. hehe hadiah tue handmade + dari kedai okeyy .. hamboihhh , yang takleh belah tag dekat meja tue .. err , yang aku punya henator ke senator ?? hehe pa pe je lahh
Acara memotong kek oleh papa comel kiteorang , merangkap pensyarah dan tutor yang sentiasa sabar dengan kerenah kami nie .. Sedar tak sedar dah 3 tahun bersama .. dah lali dengan pe'el dan perangai semua orang .. hehe
okeyy yang nie takleh belahh .. sepadan doe ~~
Acara karaoke .. nahh haii , dah lama encik simpan hajat nak karaoke dah tue .. sekali rembat lagu Wings
kumbang seekor dekat tengah , dikelilingi bunga "blocking" haha
hahhh , macam-macam ragam .. hahaha
tik tik tik .. waktu berdetik .. dah 3 tahun bersama , masih berbaki lagi 2 tahun 1/2 .. masing-masing dah kenal perangai dan kerenah sendiri .. dah macam abang adik kakak .. harap kita dapat kekalkan ukhwah ini sampai bila-bila .. ameen ~~ Hidup dikongsi Tanpa Limitasi PISMP BM1 Sem 4 .. Okeyy perhatian, sem depan kan aku jadi KU korang , okeyy gua dah get ready nak giller kuasa bersama PKU gua , Faizal Thahir !! hahahahhh









- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...