10 October 2013

KONVOKESYEN JUBLI PERAK

Paan Zainudin | 4:09 PM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Ampun Tuanku ..


Hehe .. berjam-jam jugak practice .. Kang tersasur pulak .. Last ketemu sama tuanku awal tahun lepas .. Tahun nie diberi peluang lagi untuk menghadap tuanku sempena Konvokesyen Jubli Perak IPGKTAA .. shuke shuke !! kih kih kih .. Kalau tahun lepas paan kena perform 3 persembahan untuk tuanku , tahun ni 2 jer .. Tarian sambutan dan tarian santapan .. 

Dalam pukul 8 pagi kiteorang semua dah bersiap dekat lokasi masing-masing .. Suasana memang agak buzy jugak pagi tue .. Semalam semua dah sibuk dengan raptai dan segala bagai ..
Keberangkatan Tuanku Sultan dan Sultanah tiba di IPG kiteorang .. perghhhhh , bila nampak wajah tuanku jer teruss rasa nervous + cuakk giller .. Lupa habis step-step aku tue .. okeyy relakss relakss ..
ting ting ke ting ting .. Tarian 1Malaysia hehe .. hantam ja labuuu .. cepat la habisss , badan dah berpeluh nie nebesss .. keh keh kehh
Haha , bila nampak jer tuanku sultan dan sultanah tengok kiteorang .. pergghhh cramp terus gigi ... senyum plastik jer aku ... hahahahahah .. 
Hmmm .. banyak benda yang tuanku tanya .. sampai dah tergeliat lidah aku nak menjawab .. takpe , aku dah hafal dah ayat-ayat wajib .. "Ampun tuanku" , "patik" , " ya tuanku" , "menjunjung kasih tuanku" dann hmmmm apa yang patut .. LULUSS
Isteri di depan , suami di belakang .. hahahahahahah .. actually tak cukup lagi nie 1Malaysia .. baru 4 , ada lagi 5, 6, 7 .. Alhamdulillah , semua berjalan lancar .. berlatih tak sampai 2 minggu pun sebab masing-masing sibuk dengan program batch ..
Bersama orang kuat Hal Ehwal Pelajar IPGM , Datin Salbiah
Waktu majlis di dalam dewan nie aku tak join , sebab nak prepare untuk persembahan masa santapan nanti pulak .. All the bestt geng & jawatankuasa yang bertugas !!
bersama dayang-dayang konvo .. hehehe
Alhamdulillah , done zapin santapan petang nie .. hehe & done untuk keseluruhan program .. Okey sangat laparrr , jom pi makannn .. haha Kak Sumitha , Yuva , Carriean , Yunhwa , Zack , Ina , Izzah , Shah & Kak Ain .. TQ teammatesss !! next time kita join lagi ..



photosss credit to : gong pasir & akmal rayyan azmi .. hehe








- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...