25 October 2013

MALAM SIMFONI SISWA BUDAYA

Paan Zainudin | 5:10 PM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Lepas jer sambut raya haji , semua orang pakat buzy .. sebahagian buzy prepare nak exam , sebahagian lagi sibuk dengan persiapan Malam Simfoni Siswa Budaya Karnival Lipis 2O13 .. haaa kiteorang la tue .. hehe .. Hampir 2 bulan jugak la nak buat persiapan sebab ye lahh , nie merupakan first time bagi item-item siswa budaya kiteorang secara keseluruhannya buat persembahan bersama-sama di luar institut .. Sebelum nie secara berasingan, item-item tertentu je yang perform dekat luar .. 

So , antara item yang terlibat dengan persembahan bersempena dengan Karnival Lipis nie ialah gamelan , perkusi , band , koir , tarian , nasyid , dikir barat , speech koir , kompang , muzik rakyat , drumline dan banyak lagi .. haaa 
sep sep dikir barat .. petang tue semua orang dah pakat turun padang , prepare apa yang patut .. good luckk
amoi-amoi perkusi .. hehe
kasi peace sekali !!! haha  #TMF
penari-penari sewang
amacam , gengster ?? abang-abang long dari kedah & melaka sudah marii 
persembahan dikir barat .. sangat menghiburkan
tarian - Melayu , India , Cina & Peribumi
Band , perkusi & muzik rakyat
dan banyak lagi persembahan malam tue .. Finale untuk keseluruhan persembahan memang bessttttt .. hahahah terloncat-loncat kiteorang (Final Countdown) .. Konduktor persembahan untuk malam ni ialah pensyarah muzik kiteorang sendiri , Encik Shamsuri ..
"bunga-bunga" gamelan .. erkkkk sekor kumbang sesat pulak derr
arrgghhh , ayie .. spoil la kau pegang perut aku ... hahahahah , bila dah terlebih eksaited .. Congrats semua !! well done .. Terima kasih untuk pengalaman ini ^__^








- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...