19 May 2014

HADAP EXAM .. OKE HADAP

Paan Zainudin | 9:18 AM | 00 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Yaaa .. bermula hari ini , semua rakyat jelata a.k.a guru pelatih IPG seluruh Malaysia akan menghadap final exam ya #amattaksukagila ..  Jangkaan awal mereka akan mengalami fening-fening dan adakalanya nak pengsan bila tengok spesies kertas yang bertimbun dan berselerak atas meja study .. Adoyyaii takleh belahh haha .. 
Hmmmm .. 1 , 2 ,3 .. Yupp tinggal lagi 3 sem je lagi nak habiskan study dekat IPG nie .. Tak sabau nak habis cepat-cepat pastu posting ke mana saja yang KPM hantar .. ayat macam pasrah je kan tapi semua tu rezeki , Allah yang beri .. Mungkin di situ punca rezeki kita , ye dopp ?? Muda-muda nie la nak cari pengalaman .. hehe

Tetiba rasa nak pakai baju oren terang hari nie .. Konon nak ambil semangat hari first exam !! yahhh !! haishh asal spesen je kaler baju dengan tiang nie , haha .. Dalam hati kemain berdebor jer rasa .. Macam nak habiskan cepat semua benda alah nie .. alergik alergik ..
Nak dijadikan cerita tadi dalam dewan peperiksaan tadi tiba-tiba #blackout tau .. Dekat 10 minit jugak .. haha takleh belahh , macam PRU pulak .. Yang kawan duduk sebelah aku bapak mulut jahat .. Dia boleh cakap tak nampak aku langsung !! caitt memang nak kena pancung budak nie .. haha
Soalan-soalan exam tadi kebanyakannya KBKK .. Nak kena memerah otak pulak nak pikir itu ini .. Kalau fakta senang je , kau statekan je jawapan soalan tue .. alahaii .. sampai kering minyak - terbalik habis kuali aku goreng jawapan , hahaha .. Masa exam laa tulisan paling buruk kita akan terserlah .. #apapuntakboleh

Apa pun GOOD LUCK semua .. buat yang thorrbaikkk !! haha




- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...