12 July 2014

MISI MENCARI WAK DOYOK

Paan Zainudin | 6:05 AM | 00 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Yupp , seperti yang semua sedia maklum .. Trending negara sekarang nie , kalau lelaki berfesyen mesti dikaitkan dengan #WakDoyok .. Berjambang ke , simpan misai ke mesti #WakDoyok .. Aku ada la follow perkembangan dia , tapi sampai hasrat nak menyimpan misai jambang memang taklaa .. lagipun janggut aku ni haluss muluss .. hahaha
 
Kalau sesiapa yang kenal dengan perangai aku mesti diorang tau , kalau aku boring or takde keje mesti ada something yang aku nak buat .. heheheh maka bermula lah MISI WAK DOYOK kuuu ~~
Actually aku ada banyak stok misai nie , nak guna untuk pengajaran dan pembelajaran dalam kelas .. Takpe .. ini malam kita kasi doyokkan merekaa .. hahaha kesian kena paksa dengan aku ..
hahahaha .. agak-agak yang mana cukup sifat sama dengan #WakDoyok ??? Dah macam bapak orang lagi ada laa .. hihihi 







- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...