11 June 2016

LABO LABO STEAMBOAT & BBQ

Paan Zainudin | 10:51 PM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Selamat berpuasa semua ..

Bila datang ja bulan puasa lapar itu ini .. Kalau boleh nak makan macam-macam , haha .. Itu semua nafsu belaka tue .. Tapi yang kali nie memang tak tahan .. Entah macam mana boleh terplan nak makan steamboat & grill nie .. Masa tengah borak-borak dengan kawan laa ..

Lepas tue terfikir ada restoran steamboat baru bukak dekat Sungai Petani .. LABO LABO STEAMBOAT & BBQ .. Tengok dekat FB boleh tahan femes nyer .. Belum try lagi nie .. So berpakat laa dengan kawan nak pergi situ lepas solat tarawih .. Ni kira iftar 2nd round nih !! hahaha .. 

Masa sampai dekat restoran nie dah tak ramai orang .. Sebab dekat pukul 11 malam dah .. Kalau time iftar konpem sesak , siap kena booking meja lagi .. Takpe , kali nie nak bawak imam-imam tarawih hafiz dari Kemboja pekena steamboat BBQ dekat area Sungai Petani nie pulak .. 
Uihh .. tengok saja pun dah berselera dah , haha .. Yang penting , kambing BBQ tuuu ..
 Tak tahan dahhh .. haha
Dia punya nikmat makan daging kambing dengan tomyam steamboat ni memang perghhhhh .. Sedappp bak hangg , haha .. Seorang kena bayar RM19.90 .. Makan ja apa pun sebanyak mana yang korang suka .. Air pulak free flow .. Memang makan sampai lebam malam tue ..
Yang dua orang nie baru balek dari tarawih jugak .. Kena bagi tazkirah lepas tarawih dekat masjid taman .. Asalnya takmau makan .. Acah-acah kenyang laa .. Sekali tengok kiteorang yang lain melahapp terusss serbuu sumbat dalam mulut hahahah .. 
Abam-abam tahfiz tengah lapauu tue .. Dah la masa on the way datang kereta pancit .. Aduhhh sadisss abam oOii , haha .. Takpe makan je .. Makan sampai dah tak mampu nak makan dah , haha ..
Last-last tinggal kiteorang ja dekat sini .. Mau taknye jam dah pukul 12.30am .. Kedai pulak sepatutnya tutup 12.00am .. Hahaha sorry ampunn .. Sebab sedapp sangatt ..
Siapa yang belum try boleh try Labo Labo Steamboat & BBQ nie , boleh cuba lepas nie .. Layanan yang baik .. Servis tiktop .. Belum try belum tahu .. Siap member-member yang lepas makan hari tu tanya abam , nak pergi lagi tak ??? Aikkk ?? HAHAHAHA 






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...