06 May 2013

SEMAKAN KEPUTUSAN PANGGILAN TEMU DUGA IPG 2O13

Paan Zainudin | 1:11 PM | 60 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Keputusan panggilan temu duga untuk kemasukan ke Institut Pendidikan Guru (IPG) boleh disemak pada 22  April 2013 melalui aplikasi yang dipautan pada laman http://www.moe.gov.my/. Berikut merupakan info-info yang perlu diberi perhatian oleh calon yang telah berjaya mendapat panggilan temu duga.

Semakan nama calon berjaya ditemuduga boleh dibuat secara dalam talian. Pemohon yang berjaya dikehendaki mencetak Surat Panggilan Temu Duga, Borang Butiran Diri dan Helaian Pernyataan Hasrat melalui laman sesawang KPM.
22 April 2013
Temu duga PISMP Ambilan Jun 2013. (Sila bawa bersama Surat Panggilan Temu Duga, Borang Butiran Diri dan Helaian Pernyataan Hasrat yang telah dilengkapkan).

29 April 
hingga
 
10 Mei 2013
Semakan tawaran calon berjaya ke Institut Pendidikan Guru (IPG). Calon dikehendaki mencetak surat tawaran sementara melalui laman sesawang KPM. Surat Tawaran Rasmi boleh didapati selepas melapor diri di IPG.
17 Jun 2013
Pendaftaran calon di Institut Pendidikan Guru. (Calon yang melapor diri boleh mendapatkan Surat Tawaran Berkursus di IPG yang ditetapkan selepas pendaftaran).
24 Jun 2013


Semakan Keputusan Panggilan Temuduga Boleh disemak mulai hari ini, 6hb Mei 2013 (Isnin):

- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...