11 September 2013

HAFIZ ZAINAL - CALON ANUGERAH PLANET MUZIK 2O13

Paan Zainudin | 3:35 AM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Tetiba aku feeling retiss nak buat entri nie .. haha siapa lahh aku .. manusia ~~ takkpe.. demi kawann.. aku sangguppp .. hehh hehhh .. Happy Assignment Day everybodyyy !! and for me -_-"
kenal dia nihh ?? hehe .. Gua rasa ramai yang kenal dan semakin kenal , HAFIZ ZAINAL -  youtuberss dan sebagainya .. 

To all bloggers dan readers yang gua sayangi ketat-ketat sampai terjerutt sekalian ,  Hafiz nak mintak tolong korang semua .. Lagu nie ceqita dia ~~

Hafiz tercalon dalam Anugerah Planet Muzik 2013 dalam kategori "Social Media Nova (Youtubers)"
" I'm one of the nominees who represent Malaysia with other nominees from Indonesia and Singapore .. I need votes to win this award .. nominated for this prestigous event .. This is my first time ever being ~~ "
***
Hmmm .. rasanya mudah ja nak vote Hafiz nie .. korang boleh tengok dekat gambar bawah nie :

1.   Pergi ke page "Anugerah Planet Muzik" ataupun KLIK SINI
2.   Kalau korang belum like page Anugerah Planet Muzik, korang kene like dulu
3.   Tekan "Click here" macam kat dalam gambar di atas
4.   Just click OK
5.   Just click OK 
6.   Sekarang korang dah berjaya masuk ke ruangan mengundi
7.   Click "Register"
8.   Isikan nama dan email, kemudian klik "submit"
9.   Sekarang korang dah berjaya register dan boleh start undi
10. Korang boleh vote untuk 20 kali
11. Cari kategori yg hafiz dicalonkan iaitu "Social Media Nova"
12. Cari "Hafiz Zainal"
13.  Lastly korang boleh undi hafiz maximum 20 kali dengan hanya klik "VOTE" dan "LIKE"
14. Kalau dah habis 20 votes, korang boleh dapatkan 10 undi tambahan dengan menekan "earn" ^__^

Boleh vote Hafiz sehingga 10 Oktober 2O13

Hopefully bloggers yang lain pun akan repost / buat satu entry untuk Hafiz .. Apa salahnya support sesama Malaysians kan hehe .. Kalau korang sudi buat entry pasal Hafiz ni, Hafiz akan share dekat page beliau [www.facebook.com/hafizzainal92 ]







- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...