26 March 2014

JAMBATAN BAHARU PULAU PINANG - WOWW ~~

Paan Zainudin | 1:53 AM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum



Hehehe .. balek cuti seminggu nie dapat jugak merasa jambatan baru dekat Pulau Pinang .. Jambatan Sultan Abdul Halim .. Bawak la mak ngan adik-adik datang ke sini .. Ayah tak ikut sebab ada keje pulak .. hmmm , takpelah abi .. next time kita datang lagi .. 

pergghhh .. bapak lebar tol dia , haha .. Jalan agak lengang hari nie .. Sebab tu senang nak senang snap .. Yang best nya selama sebulan nie , tol memang freee .. heheheheh 
weyyyy , rasa lama giller duduk atas jambatan nie .. rasa sunyi sangat .. kalau tak silap panjang jambatan nie dalam 23 - 26 km macam tu laa .. pastu jalan dia agak bengkang-bengkok ..
Sampai jer dekat batu maung (exit jambatan) , ingat nak pergi akuarium dekat situ ... tapi tutup pulak , tengah renovate .. Jadi bawak je lah diorang pergi Batu Feringhi .. Berkelah dekat situ .. Dah lama tak merasa angin selat sumatera nie .. ye ke doppp .. hehehe
sakan betul budak kecil ni main air laut .. dah kena pukul ombak pun nak main lagi .. adoyyaiii ~~ oOOoo lupa nak bagitau , sepupu aku pun ikut kitoerang jugak datang sini .. hehehe
with my mum .. i love u ~~

sekejap sangat cuti seminggu .. cuti pun tak macam cuti .. esaimen memanjanggg .. hmmmm 






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...