03 August 2014

KETUPAT CICAH SUSU DUTCHLADY [PART 2]

Paan Zainudin | 1:38 PM | 00 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

[سلامت هاري راي]

Okey sambung part 2 raya pulak , haha .. Biasanya kalau raya ke-3 & 4 memang satu hari 15 jam tolak masa tido beraya dengan member-member sekolah menengah .. puass !! Cuma tahun nie macam agak kureng sikit berbanding tahun lepas .. Bukan tak best cuma tak ramai orang .. Biasa laa ikut keluarga pulang ke kampung .. Tapi takpa , jangan hilangkan mood raya kita !! haha
Wandan , Al , Syahmeer dan gua .. Jarang jugak nak jumpa depa .. Time cuti-cuti macam nie la baru nak boleh ketemu .. Serbu rumah Al , makan apa yang patut katanya .. haha ~~ 
Habis sebelah siang kita sambung malam pulak .. Rihaz & Paklah baru nak join .. Adoii kena spare tangki besaq dalam perut nie nak boleh isi setakat mana yang boleh ..
Yang sorang tue dah nak bertukar status dahh .. Kira tahun nie last dah laa nak beraya dengan kami nie .. Lepas nie dia bawak orang lain pulakk , hehe
Bak kata si Cat : " Tahun depan takleh dah la pi beraya tido rumah mu Rihaz? "
Rihaz : " Boleh, tidoq dekat luaq .." hahaha
Nexttt , raya di Penang pulakk .. acara wajib setiap tahun .. hahaha
Dari pagi sampai ke malam beraya dengan Murshid & Hafiz .. Layan Ju-On 3 , adoiii aku tak suka betul bunyi pintu dia X_X

Tahun nie raya sekejap jer , seminggu .. Tak macam tahun lepass dekat 2 minggu raya .. Tapi takpe , dapat bersama dengan yang tersayang pun dah kira cukup okei .. Minal Aidil Wal Faizin , Maaf Zahir dan Batin ~~







- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...