03 August 2014

MAJLIS PERNIKAHAN RIHAZ ♥ QHAILANI

Paan Zainudin | 3:22 PM | 00 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Maha suci Tuhan yang telah menciptakan pasangan-pasangan semuanya, baik dari apa yang ditumbuhkan oleh bumi dan dari diri mereka maupun dari apa yang tidak mereka ketahui ..” QS. 36:36

Amboii , senyap-senyap jaa depa nie .. Tup-tup dapat wassap .. Nikahhh o_O ???  Boleh tahan jugak terbeliak nak terkeluar bijik mata , naseb ada spekmata tolong tahan .. hahaha ..  
Sebelum nie dah ada dengar ura-ura tue .. tapi takpa , kita simpan duluu .. tunggu jemputan sampai .. Alhamdulillah , Allah telah mempermudah semuanya .. Akhirnya tiba juga masanya .. 
Waktu sampai dekat masjid ingatkan dah nak habis majlis .. tup tup baru nak mula , legaa aihh ~~ Nampak muka Rihaz yang tengah nebess tue , haha .. Takpa bro , semuanya akan berjalan dengan lancar ..
Alhamdulillah .. sah ! sah ! sah ! hahaha
Hahaha dan lagi tue nak mencelah ..

Jika isterimu nanti datang menemuimu, hendaklah kamu berdua solat dua rakaat. Lalu mintalah kepada Allah kebaikan isterimu itu dan mintalah perlindungan kepadaNya daripada keburukannya. Seterusnya terserah kamu berdua .. ” (Riwayat Ibnu Abi Syaibah)
Macam ikut susunan ketinggian ja nihh ?? Al tinggi songkok .. ngehehe
Ramai jugak kawan-kawan yang hadir .. Dari SKTB , SMKAB , SBPIKP & IPDA serbu mai sini nak  bagi sokongan dekat hang An , haha .. Okey aku saja la yang paling rendah T_T
 - Barakallah An & Qhai -
Ini ialah sebuah awal bagi kalian, semoga pernikahan ini membawa berkah tak terhingga hingga akhir nanti dan kalian senantiasa mendapat rahmatNya. Selamat menempuh hidup baru.
Taktau dah yang mana satu , julingkan mata anda ~~ hihi .. 
Naseb baik ada bodyguard tak bergaji dekat belakang , hahaha
Semoga Allah swt sentiasa memberikan barakah-Nya dalam pernikahan kalian , mengumpulkan kalian dalam kebaikan , dan memisahkan kalian dalam kebaikan ..

Alhamdulillah , sedapp nasi kenduri .. hehe terima kasih !!
Slot terakhir , 5 Mat di bendang ~~
Mat Luthfi , Mat Wandan , Mat Ara , Mat Dolah & Mat Paan .. Tahaq matahari , Mat Ara Doyok paling legend .. haha


Memilih dari selembar benang
merajutnya bersama
kelak jadi selembar kain
itulah perkawinan
doaku menyertaimu
selama nya engkau bersama dengan rukun
hingga nanti semoga bahagia ~~
- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...