24 December 2015

WEDDING FAIZAL THAHIR ♥ QURAANIAH

Paan Zainudin | 1:15 PM | 00 orang doakan aku slim |
 
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
 
Faizal Thahir ?? Penyanyi tu ke ??? hahaha mesti semua terkejut kann ingat Faizal Thahir kawen lain .. hahahah ..
Takde ahhhh .. Ni si Faizal , classmate masa dekat IPG dulu .. Dulu kiteorang Ketua Unit & Pen. Ketua Unit sekali .. Dia KU aku PKU .. Tapi kami kuat bergaduhhh .. hahaha takde ahh ..

Pasal wedding dia tue .. hurmm macam nie .. Awal-awal dulu masa dia maklum nak kahwin tarikh sekian , aku cakap aku akan hadir .. Memang akan hadir .. Tapi jodoh tue takde .. Masa awal cuti hari tue , mak aku bagitau tarikh majlis perkahwinan sepupu aku .. dan tarikh tu bertembung dengan majlis si Faizal nie .. Ya Allah rasa bersalahnyaa .. Seriuss aku nak pergi kot Kelantan tue .. Tapi majlis sepupu aku sebelah sini .. Jadi aku perlu utamakan yang sebelah sini .. Sorry sangat-sangat Peja ..

Jadi nak tebus rasa bersalah nie , masa pergi interview SPP hari tue , aku prepare hadiah kahwin siap-siap .. Memang handmade aku buat .. Hahaha .. tak teringat pulak nak ambil gambar .. Settle satu bab ..
Masa majlis akad nikah di Pasir Mas , Kelantan .. Aku mintak dia wassap gambar-gambar kenduri hari tue .. Nak tengok ..
Alhamdulillahh .. doh sah jadi laki ore doh Peja .. Pahni kena jadi molek doh .. hahaha
Sekitar majlis sebelah pihak lelaki dan perempuan .. Jeles wehh tengok kawan-kawan lain pakat pergi majlis kauu .. hahaha .. Takpe , majlis aku nanti kau datang la tempat aku hahaha ..

Jaga elok-elok Quraaniah tue .. Jadi suami yang mithali .. Jangan nakal-nakal dah zaman kita dulu , ahahaha .. Doa bebanyak lepas nie duduk keja sama dekat-dekat .. In Shaa Allah ..
 

- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...