10 December 2015

TEMU DUGA SURUHANJAYA PERKHIDMATAN PENDIDIKAN DG41

Paan Zainudin | 1:04 PM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
 
Alhamdulillah .. Yang dinanti-nanti akhirnya tiba dan berakhir dengan jayanyaa , cewahh !! Temu Duga Suruhanjaya Perkhidmatan Pendidikan DG41 .. Kali nie di Kompleks Perdana Menteri , Putrajaya .. Temu duga nie just untuk graduan sekolah SJKC sahaja ..
Seriuss , dalam banyak-banyak perkara .. Interview SPP nie la yang paling aku terketar-ketar + nervous gilaa .. Sebelum nie buat benda apa pun termasuk persembahan depan sultan ke takde laa nervous macam nie weyy .. Fuhhhh .. Dulu masa tahu dapat iv , nak menanti hari kejadian tue alahaiii .. Tak tahu la nak cakapp .. Tidur tak lena , mandi tak basah , makan je kenyang hahaha .. Takpee , yang penting dah selesai !! Just tunggu result je nihh ..

Thanks panel .. Rasa tenang je jawab soalan-soalan iv .. Konon tenangg ahahaha .. Takde aa , soalan takde la membunuh sangat .. Even KBAT tahap Brahmin tapi boleh laa jawab , hahaha ..
I’m so happy jin karewa kin kala hahaha .. Bukan ape , dapat jumpe member-member classmate !! Sumpah rindu giller dekat semua .. Even sesi tak sama tapi dapat jumpe sekejap pun jadi laa ..
I’m done .. I’m done .. Happy tak habis lagii .. hahaha .. Bak kata kawan aku , biar konvo banyak kali takpe , cukuplahh interview sekali ka .. hehehe ..
Turn reward diri pulakk .. CHEMISTRY LAB CAFÉ dekat Bangi .. Hipster sikit macam tuhh .. Minum air dalam jug , clonical flask .. Pakai labcoat ala-ala dalam makmal .. Jangan makan tikus makmal sudahh .. ahahahah

#EPISODEINTERVIEWDONE
 

- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...