13 July 2016

POTLUCK RAYA

Paan Zainudin | 4:27 PM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Dah habis raya dekat rumah sambung pulak beraya dekat sekolah .. Time-time gini laa seronok sebab murid-murid akan bawak kuih-kuih raya dari rumah .. Lepas tu cikgu-cikgu pun akan bawak makanan yang pelbagai lepas tu makan sama-sama .. Seriuss bestt !!
Haii Fakhrul , awat sampai terkepit tue .. hahaha
Antara partner guru yang havoc dalam bilik guru ahaha .. Kalau tak bising bilik guru tu memang tak sah haha ..
Makan dan makan yea anak-anak .. Cikgu pun sampai dah penuh perut makan , haha .. Time-time nie jugak la anak-anak murid yang kurang berkemampuan boleh berkongsi makanan dengan orang-orang lain .. Memberi dan berkongsi .. 
Ehh makan lagi ??? Yeaa selagi boleh makan , Hahaha .. Paling sedap sekali sate laa .. Sedapp giloO.. Lontong dengan sambal boleh tahan weiii , tambah berapa kali hehe ..
Raya-raya jugak , kelas dengan tahun 6 nie jangan dilupa .. Haha .. Kak Zue (guru bm) tahun 6 kursus sebulan (untuk kenaikan pangkat ke guru besar) ..So , dalam tempoh tu memang abam take over la bm tahun 6 .. Bab nak mengajar no problem sebab abam bidang tu .. Tapi bab nak melayan kerenah alahaii , tahun 6 dah oOii haha ..
Sepadan pulak anak murid dengan cikgu hari nie , hehehe .. oke baiiii




- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...