29 August 2016

29 OGOS 2016

Paan Zainudin | 4:23 PM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

29 Ogos ??? Ada apa dengan tarikh tu ?? Hahaha ..
Pliss .. Plisss jangan emo sangatt .. plisss .. haha ..

Rezeki abam tahun nie dapat menyambut ulangtahun kelahiran sekali lagi di IPG Kampus Tengku Ampuan Afzan .. Ya Allah , seriuss teringat peristiwa tahun lepas dan tahun-tahun sebelum nie sambut birthday dekat sini .. Dengan tepung lah , telur busuk , nasi basi apa semua bagaii .. Alahaii , kenangan semua tu , haha .. Tahun nie macam special sikit .. Entohhlahh nak cakap macam mana haha .. Ramai yang celebrate birthday abam , seriuss .. Memang dari pagi sampai ke malam makan .. Orang payung  makan .. dan makann haha ..
Malam nak masuk 29 Ogos tu .. Tak sangka wehh , ada surprise dari rakan-rakan .. Masa dekat dewan laa , time latihan teater .. Kononnya panggil abam keluar dari dewan sebab ada urusan penting , rupanya tak .. Nak suprisekan kiteorang dengan kek bohhh .. Alahaiii hahaha ..
Ni haa si Muqhram , birthday sama dengan abam .. Setiap tahun celebrate sekali haaa .. Si Syarah (shawl pink) siap nangis-nangis masa nak prank .. Ingatkan ada apa , rupanya berlakonn .. Tak guna kauu Syarahhhh .. Cuakk dah aku wei haha .. Thankyou ya Fad (belakang) untuk kek ni .. And Idah too yang buat muka selamber panggil abam keluar dewan , haha Thank you ..
Makan-makan di KFC bersama dengan sebahagian family GITA masa hai lahir abam .. Ayah Dzul payung malam tu .. Thankyouu ayah .. Alahai happynyaa bila ramai yang ada bersama masa hari penting kita , sob sobbb ..
Habis jer rehearsal teater petang 29 Ogos tu , si Fifi pulak kasi surprise kek birthday .. Aduhh duhh duhh terharuu terr , haha .. “HB M.ANIE” pada kek tue bermaksud Happy Birthday Muqhram, Farhan dan Amierah .. Tapi sayang petang tu si Muqhram takde dekat IPG & Kak Mirah tak dapat hadir ke IPG ..
Btw terima kasihh weii Fifi .. Beta memang terharu wehh haha .. Haa suapp beta , suapp .. Hari nie beta naik takhta haha ..
Yahhh dan makan lagiii .. Terima kasihhhhh Encik Yusss , pensyarah abam payung malam nie .. Terharu laa terr .. Tak jangka pun nak belanja makan sedap hahaha .. Terima kasih encik .. Doakan saya berjaya dalam semua bidang yang diceburi .. Encik pun .. Selamat maju jaya jugakk .. Thankksss ..
dan hadiah paling rare tahun nie .. HAHAHAHA … Woiii Cik ATinn haha .. Petai Jeruk dia bagi dekat abam .. Dia memang tahu abam hantu dengan petai nie haha terima kasihh Cik Atinnnn .. Thankyouu jugak adik untuk hadiah tahun nie .. Hehe .. Ulat buku betul abang dia haha ..
Setiap tahun semua orang ada harapan dan impian masing-masing apabila memasuki fasa umur yang baru .. Abam pun .. Tak mampu mengharap tetapi cuba untuk jadikan setiap sesuatu itu yang terbaik untuk diri dan orang lain , inshaaAllah ..

Beta dah 24 tahun .. okebaii haha




- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...