12 March 2016

ANIS JAZLAN DAH KAWEN !!

Paan Zainudin | 9:29 AM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Anis dah kawen terrr .. hahahaha .. Tahniah Anis & Jazlan .. Dua orang kawan baik abam dari zaman IPG dulu .. Anis kawan kelas abam and Jazlan member teater merangkap senior .. Masa akad nikah diorang abam tak dapat datang .. Gila sibuk dengan kerja , tu pun berkejar-kejar .. Tapi alhamdulillah still dapat attend majlis diorang .. Tu pun dah petang lepas diorang akad nikah dah , hehehe .. 
Tahniahh oOii ..

Disebabkan tarikh 12 Mac tue abam dapat banyak undangan kenduri , so abam kena pandai-pandai bahagikan masa and tempat hari tu .. hehehe .. So berkejar dulu ke rumah diorang nie .. 
Kawan-kawan classmate yang lain pun datang .. Haii rindu laa dekat member-member nie , hehe .. Nak borak lama-lama pun tak boleh jugak , sebab nak berkejar ke majlis lain pulak hehe .. Anis Jazlan meme sepadan , abam payung puji free nie haa , haha ..
Disebabkan siang super duper padat .. So kiteorang berkumpul sebelah malam .. Keluar shopping barang dan makan-makan sekitar Tanjung Dawai .. Seriuss bila semua dah bekerja nie memang takde masa dah nak berkumpul macam nie .. Jumpa 3, 4 orang member IPG pun bersyukur sangatt dahh ..

Btw , tahniahhh Anis & Jazlan .. Selamat melayari bahtera perkahwinan .. Abam doakan hangpa hangpa , deme deme bahagia hingga ke akhir hayat .. 




- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...