28 March 2016

JAMUAN GAJI 1st ^___^

Paan Zainudin | 9:34 AM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Alhamdulillah .. Macam tak percaya , dah ada kerja sendiri , gaji sendiri .. Dulu zaman-zaman lepas sekolah kerja part time ja , cari duit saku .. Now bukan sekarang part time , memang full time .. Kerja untuk kelangsungan hidup , yahh .. 

Sekali sekala buat makan-makan nie , kecil-kecilan ja .. Saja nak sambut first gaji , hehe .. 
Ikan bakar in da house !! Dah lama tak bakar-bakar nie .. Last bakar ikan pun lupa dah bila , haha .. Sebab busy kerja tak sempat nak balik rumah , so pass dekat ayah beli barang-barang mentah .. Hujung minggu baru dapat balik .. 
Bakar .. bakar .. Thanks sedara mara datang tolong jamuan malam nie .. Jasamu dikenang , hehe
Yammm , berselera aihh tengok hangpa makan .. Bagus baguss !! Tambah lagi , haha .. Thankyou sedara mara , geng pemuda masjid , kawan-kawan yang hadir ke jamuan nie .. InshaaAllah ada rezeki kita buat lagi .. Kalau nak tunggu majlis besar kena tunggu majlis kawen , hahaha .. 

Okee sangat letihhh .. kena kemas-kemas semua .. yang tu oke .. yang tak oke nya esoknya kena pergi sekolahh , ada programm T_T .. Dapat tahu last minit .. #abam #redha




- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...