13 March 2016

FIFI ZUL DAH TOGETHER-GETHERR

Paan Zainudin | 9:30 AM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Okeyy .. kawan baik aku kawen dan aku tak boleh hadir ke majlis diaa .. Adeiii rasa bersalah gilaaa .. Sorry Fifi , haaaa .. Jadual padat weii T_T  Disebabkan kau kawan gila bangang aku , so aku buat entri untuk kau .. Haa special untuk kau weii ..  Harap kau maapkan aku , Haaha .. dan untuk makluman semua gambar-gambar dalam entri nie aku rampas dari member-member lain , hehe .. 
Oke kau kahwin awal dari aku , hahaha padahal umur sama .. Takpa jodoh kau lagi awal dari aku .. Tahniah FIFI & ZUL .. Dah sah bergelar suami isteri , aku tumpang gembira wehh ikhlas dari usus & pankreas aku .. Oke aku mengaku kau cantik sikit laa time majlis kau , bolehh laa hahahaha .. 
Oke baik .. Time resepsi kau cantik banyakk , ahahahaha .. 
Untunglaa ramai orang datang majlis kauu wehh .. Untungg .. Alangkah aku ada di situ .. Bayangkan jaa laa .. Tapi takpe , dapat siapkan wedding guestbook untuk kau pun aku dah rasa lega wehh .. Sebab special handmade aku siapkan untuk kau haa ..  Kau pejam mata ke tu ?? Takkan .. takpe aku paham sebab kau tak cukup tidur ehehehe ..
Ehhh ?? Kenapa aku ada dekat majlis kau ??? Kenapa ???? hahahaha .. Itulah kuasa pengeditan .. Awal-awal aku pesan dekat si Muqhram , nak gi majlis nanti ambil gambar tinggalkan space untuk aku .. Yahhh tenkiuu Chuyammm .. Akhirnya dapat tempek muka aku dengan Lelek dekat majlis si Fifi nie .. 

Oke Fifi Fairuz FuyyOo , aku doakan kau bahagia bersama Zul .. Belajau memasak dan kemas rumah .. Aku tau kau kuat makan , masak pun kena pandai k , hahaha .. dan yang nie penting , sangat penting .. Aku harap lepas nie korang tak gaduh-gaduh nak balek kampung time raya .. Sebab rumah mak ayah korang satu taman jaa!! hahahaha .. Kalau gaduh jugak memang tak tahu nak cakap apa , hehe .. 

Congratss Fifi & Zul 





- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...