04 August 2013

WOI WOI , DEPA DAH BALEK RAYA .. SIAPA ??

Paan Zainudin | 5:06 PM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Hohoii hoii .. Manusia sekarang nie pakat eksaited terlebih dahh .. Semuanya dah get ready nak shot balek kampung .. Terutama perantau macam kiteorang nie .. Hammboihh perantau bak hanggg .. Dekat terminal bas , keretapi , airport - berbondong-bondong orang mengusung beg nak balek .. Naseb baik aku dapat cuti awal - naik kereta balek kampung - dan sekarang dah ada dekat rumahh .. yeayyyyy

Special wallpaper untuk para family , sahabat , cikgu-cikgu pensyarah , kawan yang separa kenal - full kenal , kawan FB , TWITTER , IG and segala bagai , dan jugak kepada blogger-blogger .. hehe

Actually nyer , depa tue merujuk siapa ?? haha .. Giller kau syok sendiri letak tajuk entri gitu .. Sebenarnya aku nak khususkan dekat kawan-kawan aku yang di IPG Afzan .. yang nak jadi citernyer kiteorang dapat balek ke kampung hari Jumaat hari tu lagi , pastu semua pakat balek tinggal la aku dengan 2 orang kawan .. mau tak sedihh giller , sunyi pulak asrama malam tue .. bergenang je la air mata tengok diorang usung beg .. Tapi alhamdulillah laa , semuanya selamat sampai ke kampung halaman ..

Haha bajet betul hade dekat gunung .. weyyy perantau laa sangatt akmal - khalil ..
Live from .. err .. from .. Masjid Kristal .. hehe hampeh la kita jenal , chong , haikal ..
Kamek bukan apak .. Mau wish harik rayak sajak .. hehe memang muka  mintak pelempang aku nihh .. Have a save journey to Sarawak Lai ..

Saja menganjing taruk gambar gini .. Budak tu kan baru beli IPAD .. ye dakk Am ?? haha
Mi , muka kita memang muka mug kan .. Dua orang nie ja la yang dok bangun sahoqq .. yang lain sahoqq dalam mimpi ..


Hehehe .. besau-besau punya gambar aku taruk .. puasss

Bila time raya pakat melahap sakan,
Salah dan silap harap dimaafkan.. heeehehe

  • Semoga kita semua memperoleh ijazah kelas pertama selepas graduate Ramadhan kali ini .. ameenn
  • Kepada sahabat dan keluarga di semenanjung, selamat pulang ke kampung halaman - berhati-hati memandu.. buat yang hendak pulang ke sabah/ sarawak, selamat "terbang" dan sampai ke desa tercinta ..
  • Buat guru pelatih , selamat bercuti dan selamat beraya dengan esaimen-esaimen andaaa ..
  • Kepada pelajar U, raikan aidilfitri anda bersama-sama dengan final exam koranggg.. hahahah


HAPPY EID !!





- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...