14 February 2014

ANUGERAH KOLEJ KEDIAMAN

Paan Zainudin | 7:23 PM | 00 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum



Hari tue , unit Kolej Kediaman IPGKTAA ada buat majlis penyampaian hadiah bagi Pertandingan Keceriaan Bilik Rehat Kolej Kediaman dan Bilik Pelajar Tercantik 2013 .. Pertandingan nie masa tahun lepas gi , area bulan Julai sampai Oktober .. Alhamdulillah , tak sangka bilik paan dengan roomate terpilih sebagai salah sebuah Bilik Pelajar Tercantik bersama dengan 24 orang penerima yang lain (campur semua blok kolej keidaman) .. hehehe

Kiteorang dapat hamper , sijil penghargaan dan $$$ .. heheheh
Nak taruk gambar bilik , takde pulak gambar elok-elok yang diambil .. Ni je lah gambal awal-awal tahun dulu , masa nak kemas bilik balek selepas daftar semula .. Kami duduk bilik yang sama .. Lepas tu taruk gambar nie dekat instagram (ambik balek) tempek dalam blog ..
Alhamdulillah , lagi satu anugerah dapat .. Naib Johan bagi Keceriaan Bilik Rehat Kolej Kediaman , dapat piala dan sijil penghargaan hehehe .. tempat pertama dapat dekat blok Cempaka ( aspuri ) .. 
Rasa berbaloi jer penat lelah hias bilik rehat nie .. Dari awal-awal tahun pegang jawatan dalam AJK blok , bila tengok bilik nie perghhh - lemah semangat .. Dengan semak , puntung itu ini , berhabuk dan segala macam .. Last sekali meeting dengan AJK lain , decide nak hias bilik nie , kebetulan pulak akan berlangsung pertandingan keceriaan nie .. Alhamdulillah , hasil kerjasama kami semua , dapat jugak hasilnya .. Tenkiuu semua ~~






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...