17 February 2014

TEATER BIDASARI : KEPUASAN YANG OHSEMM !!

Paan Zainudin | 7:31 AM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Alhamdulillah , Yessss .. akhirnya dapat jugak menonton pementasan teater Bidasari .. Dari hujung bulan satu haritu aku beli tiket , tengah bulan 2 baru boleh menonton .. Lamanya nak menunggu .. Alhamdulillah, perancangan nak datang ke sini beramai-ramai akhirnya berjalan dengan lancar .. Sambutan nak memenuhi kuota tiket yang aku sediakan sangat-sangatlah memberangsangkan sampaikan ada yang nak tempah pun dah tak boleh , sebab dah penuh =( .. sori sangat-sangat guys , next time kita anjurkan lagi k ..
jeng jeng jengg ... tiba-tiba mata semua orang jadi sepet .. hehehe
owhh lupa pulak nak tunjuk poster pementasan nie .. ohh Fathia ~~ hahaha
Dekat kawasan lobi diorang ada letak poster watak-watak dalam pementasan nie .. Alang-alang kiteorang datang awal , conquer dulu ler .. heh heh hehh .. Dari kiri Tengku Iskandar , Tengku Indra dan Bidasari .. Yang 2 orang kat tengah tue memang tak tahu dari mana :p
Alamakkk , fathia !!! ayu nyer ~~
alamakk , mamat nie menggatal lagi .. hahahah
besauuu punya background poster diorang letakk
yahhh , 15 minit lagi sebelum persembahan nak bermula , selfie ramai-ramai dulu ..
owhh selfie lagi .. heheheh
kali nie memang rasa ohsemm sangatt .. duduk seat depan stage .. OMG sangatt puasss .. 
memang boleh nampak seketul-seketul muka pelakon-pelakon tue .. haha
Nie antara babak-babak dalam pementasan teater Bidasari nie .. Okeyy gambar nie ehsan dari google .. cheq tak curi-curi amik gambar time pementasan , kalau tak konpem kena laser hijau .. haha

Part inang istana memang kelakau giller .. nak pecah perut aku ketawa dibuatnya .. hahahah .. time awal-awal pementasan tue agak kureng sikit .. tapi bila dah tiba part permaisuri , baru la rasa bahang nyer - feel tu dah sampai dan ending teater nie aku boleh bagi 4.5 bintangg Daia !! hahaha memang tip top giller !!
haaa dah habis baru boleh amik gambar ~~ tahniahh semua krew produksii !! korang tidak mengecewakan kami ..
klik klikkk .. bersama dengan pelakon-pelakon Bidasari .. Aiman Hakim , Fathia (nak pengsann) , Hairul Azreen dan Kak Engku .. Tahniahhh .. hehe takleh nak lama dekat sini sebab jam pun dah pukul 12.00am , nak gerak balek Lipis pulakk .. 

memang puass , tu jer boleh cakap .. heh heh hehh









- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...