23 July 2013

IFTAR SI KENARI

Paan Zainudin | 9:16 AM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Amacam korang ? Hari-hari puasa anda ? haha Alhamdulillah , sekarang dah masuk Ramadhan yang ke-15 dah .. Kejap je kan ? Hmm .. macam mana la amalan bulan puasa aku kali nie .. Makin bertambah ke berkurang ~~ insyaAllah ..

Thanks to Encik Saharom atas kesudian mengadakan majlis berbuka puasa untuk warga Kolej Kediaman Kenari hari tue .. Even yang datang takde ramai sangat , sebab ramai yang menjalani praktikum dekat luar tapi event pada petang tue berjalan dengan lancar .. Alhamdulillah .. Pensyarah-pensyarah pun ramai yang datang , termasuklah pengarah kiteorang .. weeee ...
Hmm .. menu berbuka untuk petang tue nasi minyak , ayam masak merah , gulai terung , tembikai , kurma , koktail dan lain-lain .. Pergghhh , sodappp
antara pensyarah-pensyarah , warden dan staf asrama yang hadir ..
Muka-muka yang dah kenyang teramat .. Dah habis makan pun pulun sumbat side dish dalam mulut .. haha .. Yang tak tahan pakat ramai yang bungkus makanan , katanya nak buat sahur .. Jimat la sikit kiteorang .. ngehehehe
Sawan dah mari .. Over kekenyangan .. haha
ini semua poyo !!

Haaa .. alhamdulillah .. Harap next time boleh buat lagi majlis-majlis iftar macam nie .. hehe .. Actually akan datang memang banyak pun event iftar yang akan dibuat baik under maktab or dekat luar .. Dan yang pastinya makanan memang sodaapppp .. haha






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...