07 July 2013

TEASER : KERANA DIA ~~

Paan Zainudin | 6:44 PM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Actually sambutan hari guru dah lepas lama dahh , 16 Mei hari tue gi .. Tapi disebabkan kekangan masa kiteorang yang cuti sem , final exam , konvo dan lain-lain , terpaksa ler kiteorang postpone ke minggu nie , 8 Julai 2013 .. hehe

Untuk pembukaan Malam Simfoni / Okestra Hari Guru nanti .. GITA akan "memanaskan" majlis dengan pementasan teater pendek dari kiteorang semua berjudul "Kerana Dia" .. Siapa dia tue ?? Haaa , kalau nak tahu kena la tengok .. hehehehe ..

Sebenarnya pementasan kali nie lebih kepada abstrak / absurb .. Kalau sebelum nie  berbentuk realism , pakai props apa semua .. sekarang nie tak .. lebih banyak kepada muzikal .. hehe .. Macam biasa , ambil part time jadi koreografer .. Hahaha , dah lama tak menari .. Tambah-tambah masa cuti sem hari tue ..

Sesi latihan kiteorang ..
Cacat ?? Orang kelainan upaya ?? pendidikan khas ?? pemulihan ?? apa yea ~~
Pelajar nie bukan semacam jer .. Ada macam-macam karakter , perangai , sikap  dan lain-lain .. Kalau yang bergelar guru nie dah sah-sah tahu .. Ye takk ?? Haha

Selain daripada teater , ada macam-macam lagi persembahan pada malam tue .. Mehh paan senaraikan satu persatu :
  • Drumline
  • Koir
  • Dikir Barat
  • Nasyid
  • Speech Choir
  • Kompang Formasi
  • Tarian India
  • Tarian Melayu
  • Tarian Cina
  • Tarian Sewang
  • Muzik Rakyat
  • Ensembel Kibod
  • Gamelan
  • Perkusi
  • Band    
haaa amik kauu .. berapa semua ?? Bermalam laa kita dekat dewan nanti .. haha

Tapi korang , majlis sambutan kiteorang bukan malam tue je tau .. Dari pagi sampai la ke malam .. Macam dah raya wei .. Siap ada sesi masing-masing .. haha .. Harap-harap sambutan kali nie berjalan dengan lancar .. Ameenn .. hehe

Kepada warga IPGKTAA , Jom memeriahkan Sambutan Hari Guru Peringkat IPGKTAA ..
GURU MALAYSIA - 1 AGENDA 1 INSPIRASI







- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...