30 July 2013

KAD RAYA BY PAAN ZAINUDIN

Paan Zainudin | 11:51 PM | 00 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Tinggal beberapa hari saja lagi , gua akan pulang ke kampung halamannnn !! hahahahhh .. Macam tak percaya je kann .. pastu akan menyambut Hari Raya Aidilfitri bersama dengan keluarga , ya Allah tak sabar nyerrrr ~~~ seriuss tak sabar ..  Siap buat checklist persiapan raya gi .. Baju raya [done] , kuih raya [done] , zakat fitrah [soon] , bla bla bla .. hehehe

Hmmm , nak beraya-raya nie , amalan di bulan Ramadhan korang macam mana pulak ?? Jap tanya dekat diri sendiri jugak , " haa paan , ramadhan hang kali nie macam mana ?? daging unta ka teloq ayam ?? "Hehehe ..  InsyaAllah , will do my bestt ..

Raya kali nie tiba-tiba jadi rajin , taknak beli kad raya siap-siap .. Nak buat sendiri , baru special sikit .. hehe .. Tapi macam tak best la kali nie , selalunya tiap-tiap tahun hantar kad raya dekat Sultan Kedah akan dapat balek kad raya yang super duper  cantik dari istana .. Macam dalam gambar kat bawah nie ..

abaikan selipar jamban tue .. Tapi kali nie rasa macam tak dapat jer .. Semenjak Sultan Abdul Halim dah ditabalkan sebagai agong , aku hantar kad raya tahun lepas pun tak dapat reply .. Mungkin pegawai yang urus pasal reply-reply kad nie pun ikut tuanku pergi istana agong  jugak kot .. hehehehe

So tahun nie aku decide nak buat kad raya sendiri .. yupp , Design pun sendiri by PaanZainudin .. hehe tapi yang simple jerr .. Kita mana la mampu nak buat yang hebakk hebakk .. Cukup setakat nama " kad raya" pun dah kira okeyy ..

Hehe okey dopp ?? Buat yang simple-simple jerr .. Yang penting muka sendiri wajib ada .. Official muka lebar .. haha .. Rasanya kad aku nie lebih sesuai dibuat bookmark kot .. haha sebab buat satu muka jer ..

Sudah siap diprint dan digunting .. Special untuk kawan dan sewaktu dengannya .. Tapi tak dapat kot nak kasi dekat semua orang .. Buat ala-ala kadar jerr .. hehe Hope u'all like it !! 


SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI
Tunggu update persiapan raya dekat rumah nanti la pulak .. hehe








- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...