03 August 2012

aGoGo auGuSt

Paan Zainudin | 7:16 AM | 00 orang doakan aku slim |



Assalamualaikum ..
burrkkk .. alhamdulillah .. kenyang sahur nasi + telur + sosej ..
haa .. kira ok la tue .. nama pun bujang kan ..
makanan pun ala-ala bujang la derr ..

hari nie satu kelas je yang ada ..
Pendidikan Jasmani .. peberet punya subjek ..
puasa ke tak puasa ke lari tetap kena lari ..

time tu la perut gua mula bergoncang-goncang ..
terjerit-jerit sana sini 
♪♫ sudah cukup-cukup sudah .. cukup sampai di sini saja ~~ ♪♫"
haaaa .. penat ~~~

lepas kelas nak kemas-kemas lak barang ..
nak ikut si Akmal Rayyan nie balek rumah dekat Johor ..
rumah sendiri tak teringin nak balek .. rumah orang sibuk pulak diaa ..

relaks relaks dulu .. 
2 minggu jer lagi nak balek bhaii ..
time tu memang tahap keohseman dan keoveran aku melebihi tahap 
orang kena darah tinggi la weii ..
7 hari lagi nak balek memang aku dah siap packing baju !!
haaa .. kau ada ????

weii ..
i think bulan nie memang banyak event dan banyak benda yang nak 
kena buat dan siapkan ..
memang kena atur betul-betul schedule untuk bulan nie .. 
dah macam retiss pulak buzy sini sana ..

            • 5 Ogos - Shopping raya .. nie pun termasuk jugak ?? 
            • 9 Ogos - Jamuan GITA
            • 10 Ogos - hantar skrip teater 5 Pak
            • 16 Ogos - Hantar esaimen
            • 19 Ogos - Selamat Hari Raya Aidilfitri !!
            • 21 Ogos - Cousin's wedding
            • 25 Ogos - Reunion Ex-SMKAB '09
            • 27 Ogos - PBS / SBE (Penang)
            • 29 Ogos - My Birthday !! nak hadiah weii ..
            • 31 Ogos - Celebrate merdeka with family
dan setiap program tu kadang-kanndang sampai 2 , 3 hari ..
haaa .. letih nyer weii ..

Rindu si budak kecik nie ..
nanti abang Long balek ea ..
kita main mercun sama-sama .. tembak rumah jiran ..
ngahahahha ~~








- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...