23 August 2012

DePa RaYa KiTa PuN RaYa PaRt 4 - HaFiZ ZaiNaL

Paan Zainudin | 3:55 PM | 00 orang doakan aku slim |




Wollaa wolla .. selamat hari raya ..
raya cam nak raya sebulan je weii .. tapi dapat cuti seminggu ..
dah sah sah schedule nie padat nak buat tour ceroboh rumah sana sini ..
kenduri pulak datang menyeru .. 
maii~~ mai~~ makan kenduri mai ~~

malam tu mesej la si mutit ..
kawan segila sekutu sebangang gua nie ..
ajak pergi beraya dekat mana-mana this thursday ,
pastu tiba-tiba rancang nak pergi beraya dekat kampung si Mat sorang nie ..
dekat penang .. amboihh beraya sampai dekat sana ..
1 kedah pun tawaf tak habis lagi ..

kiteorang beraya dekat kampung si Hafiz Zainal ..
kalau sesiapa layan youtube rasanya korang kenal budak nie .. hehe ..
selalu buat cover lagu-lagu yang ober pemess ..

nak dijadikan cerita ..
tengah-tengah nak sampai dekat tol jambatan Penang ,
tiba-tiba temperature naik .. bukan temperature kiteorang ,
tapi temperature kereta ni haa .. adoyyaii ..

dah la kiteorang nie buta pasal enjin kereta .. taw naik jaa ..
tu laa .. bergedik sangat atas kereta .. doa naik kenderaan pun tak baca ..
halamak .. pastu bila berhenti tepi jalan kan memang blurr ..
tak tahu nak buat apa .. nak tahan tanya orang orang tapi malu ..

dah dekat setengah jam tu temperature kereta stabil balek .. 
alhamdulillah .. yang part lain tu taknak story arr .. kemaluan dehh ..
sampai jer kat rumah , si mutit nie (kanan sekali) buat muka kebuloq dia dahh ..
kuih raya tak nak dahh
lapaq nasik pulakk .. almaklumlah jam pun dah pukul 12 .. 
meme kena dekat time dia r ..
yang aku ni pulak .. heheheh .. cover sikit perangai ..
dekat tempat orang nie .. behave okeyy .. behave ..
ayam goreng , sambal belacan , ikan goreng , sayur goreng , udang goreng pe ntah , 
asam pedas .. burrrkkk .. memang kenyang bhaii ..
sori la hafiz .. aku nie depan makanan memang tak malu sikit .. hehe

gendang gendut tali kecapi ,
kenyang perut gua suka hati ....

lepas menternak lemak dekat situ ..
kiteorang off ke QB  .. 
duit raya dapat manyakk .. ofkos laa meqoyan sini sana ..
cinema pun dah memanggil ..

barang sesiapa yang tak layan lagi "EXPENDABLE 2"
lebih baik anda berbuat demikian ..
layan siuttttt .. 4.99 star gua kasi ..
takleh bagi 5 .. nanti diorang riak .. dose dose .. ngeee~~
yang ni memang gua tak leh nafikan ..
kawan-kawan gua semuanya tinggi-tinggi 
aku sorang jerr jadik pokok bonzai lagi ..
it's ok la weii .. Allah's creations are the perfect !!
kononnye awal tak nak duit raya .. 
tapi sekali dapat sampul , eksaited sampai terbonjol bijik mata .. 
kan mutit yahakk kebebeh mas qhujaiii .. hahahaha
rezeki jangan ditolak .. 
member-member blogger gua sekalian ..
kalau korang nak dengar si Hafiz punya cover ..
korang boleh bukak link nie ..
makesure bayar dulu bil broadband , wifi .. baru boleh online .. =p

youtube : http://www.youtube.com/user/yohafiz92
fan page facebook : http://www.facebook.com/hafizzainal92
twitter : hafizza1nal
blog : www.flylik3abird.blogspot.com

wehh hafiz , aku dah tolong promote dah nie ..
hehe .. ehhmm ehmmm ..
paham-paham je lahh .. $$$$
hehehehe ...

neway , selamat hari raya ke-empat everyone ..
habiskan semua lemang , ketupat , rendang & everything ..
basi nanti .. hehe






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...