22 August 2012

DePa RaYa KiTa PuN RaYa PaRt 3

Paan Zainudin | 3:32 PM | 00 orang doakan aku slim |



♪♫ Aidilfitri .. hari bahgia  ♪♫
hari yang mulia ..
♪♫ mohon maaf bersama dipinta ♪♫
selamat .. selamat .. hari raya ♪♫♪♫

yea rakan taulan sekalian .. 
hari nie masih lagi dalam moOd raya yea ..
today pun tema ..

GO GREEN .. haha
bukan kempen hijau alam tue ea ..

jom pergi raya rumah sanak saudara ..
lepas tu balek kampung rumah tokwan !!
Anneyonghaseyo !!
we are super juniorrr !!! hampehhh ..

 ♪♫ mr. simple simple simple  ♪♫ ♪♫ yeayy ..
hahaha ..
sudah sudahh .. 
kang ayah nampak jap gi ada yang kena hantar pergi hospital bahagia ..
My tokwan ..
satu satunya tokwan yang ada sekarang ..

tak semua yang bergelar TIRI tu garang , jahat dan sebagainya ..
Malah ada yang lebih baik dan penyayang daripada yang kandung ..
Sekarang atuk & nenek yang kandung dah takde , tinggal yang tiri jerr 
tempat berkongsi kasih sayang .. 

walaupun baru tiga tahun kita menjadi sebuah keluarga , tapi tokwan tak
pernah membezakan kasih sayang dengan yang kandung mahupun yang tiri ..

SELAMAT HARI RAYA TOKWAN
sayang tokwan

Eh ehh .. spekmata kita sama la tokwan ..
style ahh !!






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...