31 August 2012

SALAM MERDEKA 2O12 !!

Paan Zainudin | 8:47 PM | 00 orang doakan aku slim |




Assalamualaikum ..
First-first ingatkan malam merdeka tue nak pergi la dekat
Dataran Jam Besar Zero Kilometer Sungai Petani ..
Nak tengok bunga api dan laungan merdeka ..

tapi hajat tak kesampaian ..
lepas balek dari sekolah dekat Penang gua terus demam ..
takleh nak bangun .. sob3 ..
tahun nie tak dapat la nak seleberat merdeka dekat Kedahh ..
huuu .. neway takpe lahh .. 
cukup la dengan negara kita yang merdeka nie ..

harap-harap takda lagi penjajah yang datang menjajah negara kita ..
tak kira la jajah minda ke , pemikiran ke , sosial ke ..
harap-harap la ..

and to junior yang buat performance dekat Dataran Merdeka
dan Stadium Putra Bukit Jalil .. gud luck ea ..
memang la penat waktu berlatih .. tapi bila dah selesai semua , korang akan
rasa puas weii .. seriuss .. 

^_________^

SELAMAT MENYAMBUT
KEMERDEKAAN KE-55
MALAYSIA TANAH TUMPAH DARAHKU






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...