19 April 2013

ABPBH 2012 ~~ HOLALA SUPERB

Paan Zainudin | 11:33 AM | 20 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Sebelum aku nak merapu meraban banyak-banyak nie , first of all .. yea first of all ~~ aku nak wish berjuta-juta thanks dekat Abang Sam , Mummy Kathy , Kak Ana dan The Magician Fam yang telah beri peluang nie dekat guaa , owh pengsan kejapp .. haaa terharu plus tacing giller ~~
Rasanya blogger-blogger lain semua dah pakat update pasal ABPBH nie , aku sorang jer yang terconget-conget merangkak-rangkak ke hulu hilir .. Ye lahh , baru sekarang nie aku free ..
Selamat tahun nie buat dekat Bukit Jalil wehh , senang nak pergi .. Kalau dekat Genting Highland , mak aihh memang tak sampai aku ke sana .. Lipis - KL , KL - Lipis , kebas buntut aku naik basSS .. haha

Okeyy , red carpet - seriuss glam .. Rasa macam nak pergi guling-guling jer atas tue .. haha .. On that day sebelah siang ada Fiesta ABPBH .. so , I met with them ..
Untuk dia heyy , untuk dia heyy .. hehe
Actually petang tue dekat pukul 5 baru The Magician Fam berkumpul .. Nak kasi t-shirt , tiket and tag .. Pastu ketemu dengan teman-teman baru lagi .. Waa what a wonderful day .. Thanks kak Ana and TMF !!
WE ARE THE MAGICIANS !!
Akhirnya , 7pm kiteorang pun masuk ke dalam stadium , level 3  - memang terpampang dekat sebelah stage .. Clear beb , clear even tingkat 3 pun .. haha .. Event nie live at 9 , so kiteorang ada masa nak pergi makan , solat dan apa semua .. And waktu tu jugak la red carpet sedang berlangsung ..
Aku nak jerit sekali boleh time menaip entry nie ?? Opening dia wehhh , perrghhh superbb .. Apo kono eh jang .. terbaik ahhhh haha .. Mak Yana Samsudin yang duduk sebelah kiteorang pun pong pang pong pang eksaited , tambah-tambah time kak Yong buat persembahan malam tue .. haha
Sempat lagi ~~
Tak sangka pulak muka aku boleh masuk dalam official website ABPBH nie .. haha

Akhirnya , usaha kita semua membuahkan hasil .. Shaheizy Sam sebagai Bintang Paling Popular 2012 yayyyy !!!!! Tahniah bang , tahniah mummy ,  tahniah TMF !!!
Haaa .. memang eksaited giller malam nihhh
Mentang-mentang sekarang nie tengah obses dengan Setia Hujung Nyawa , nampak Nel jerr terus nak pengsann .. haaaa El , abang err .. abang ..
Ehh , blogger Nisa Kay pun ada ?? haha .. Letih giller kita malam nie kan ?? Sampai berminyak habis muka .. hmm , kena guna produk Kak Ton nihh .. yea kak tonn .. Haa weyy , tak sangka pulak malam nie terserempak dengan Kak Ton ..  giller glamour lah kak tonn .. " comel tak kak tonn ?? " hahahahah
Part nie aku memang tacing giller .. tacingg .. Abang Sam masakkan dekat kiteorang semua Nasi Goreng Thai .. haaa terharu T_T .. Tak sia-sia aku tak makan malam lagi malam nie .. Sedap bangg , serius sedapp !!
sumber : dari instagram abang Sam sendirik
Lama jugak la kiteorang tunggu abang Sam lepas event tue .. Dia nak sangat jumpa dengan kiteorang nie (lagi sekali terharu) .. He had an interview with the mediass , so kiteorang terpaksa take time dulu .. merapu meraban dengan retis-retis lain kejap .. hehe

Yayy , masa untuk luckdraw bersama dengan TMF .. ehh kak yong pun ada ?? hehe 
yeayyy , kak yOng titew pun menangg
blushh blushh blusshing .. hahaha
The Magician Family with the Winner of Tonite !!

Rasanya tigapat malam jugak aku nak bermimpi-mimpi indah nie .. hahaha .. The day - was a great dayyy .. 

p/s : abang Sam , thanks yea untuk ucapan video exam kiteorang tue .. Nanti dekat nak exam paan upload yea .. hehehe





- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...