30 April 2013

MAJLIS KESYUKURAN & PELANCARAN KAFE "BEST TIME" SHAHEIZY SAM

Paan Zainudin | 11:06 AM | 00 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Selepas mendapat gelaran Bintang Paling Popular 2012, kini pelakon Shaheizy Sam mengorak langkah yang seterusnya dengan mengusahakan restoran berasaskan grill dan BBQ , Best Time Cafe di Bandar Tun Hussein Onn , Cheras .. pergghh , dah macam penulis berita dah aku menulis entri nie .. hehehe

Bersempena dengan pembukaan kafe baru tue , abe Sam ada buat satu majlis khas untuk family dan warga TMF bagi pelancaran kafe dan jugak majlis kesyukuran untuk kemenangan beliau .. 
Kafe Best Time nie merupakan restoran makan yang diusahakan oleh Sam sendiri bersama dengan familinya.. Kalau korang nak tahu , resepi masakan dekat kafe nie diilhamkan oleh Sam sendiri .. kerlass ko abe ..
partner gua , Nana .. hehe
Okey , nie suasana dan keadaan dalam kafe tue .. Ruang , susun atur memang kemas dan bersih .. and then makanan kat sini memang sodap-sodap weyy .. cube la try test makan dekat sini .. hehehe ..
Abe tengah ditemubual oleh media dan wartawan .. Apa yang diorang sembang pun kiteorang tak tahu ..
Thanks for todayy !!
Yeayyy , kak yOng pun datang ,, Hijau kemain hari nie .. hehe
Hahaha , memang pecah perut duduk dengan Dato' David .. Buat lawak tak berhenti .. hehe
Saudara mara Sam dan warga TMF .. Like one family - semua jenis giller-giller .. haha
Thanks Mummy .. sangat ramah ..
Tenkiuuu kak Ana !! Orang kuat TMF .. thanks untuk semua nie .. hehe
Actually kiteorang nak melompat .. tapi err tapi .. ada seorang tue terlebih muatan tapi teringin sangat nak melompat .. Sam dah melompat tinggi , si dia baru nak terhenjut-henjut .. bhahahaha 


Kalau korang teringin nak merasa resepi Shaheizy Sam sendiri , korang boleh datang ke :

                  Best Time Family Cafe BBQ & Grill
                  No 47A, Jalan Suarasa 8/3 , 
                  Town Park 1 ,
                  Bandar Tun Hussein Onn ,
                  Cheras ..



trimas !!



- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...