18 April 2013

MEREBUS DIRI .. HUWAAAA ~~

Paan Zainudin | 7:03 AM | 00 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Wohoho .. sekali sekala pergi merendamkan diri dalam air panas ape salahnyer kan ?? hehe .. Lokasi kiteorang nak merebuskan diri dalam air panas nie ialah di Pusat Rekreasi Air Panas Ulu Legong , Baling Kedah .. Kira-kira 90km dari Sungai Petani .. Actually malam tue aku and the geng pergi ke Sik dulu , ke rumah kawan .. dah dekat pukul 10 jugak la baru bertolak .. Sampai dekat pukul 12 dah .. giller lama kan bawak kete padahal 1 jam 15 dah boleh sampai .. Alasan - sesat jalan .. muahahahahahah pestime pegi umah dia !!
Sampai jer dekat rumah kawan , nahh amik kunci kereta - bawakk .. aku nak tido ~~ hehe .. Sampai-sampai jer sana muka aku yang paling eksaited sekali !! - sebabnye last pergi waktu darjah 6 , kira la sendiri dah berapa lama tak pergi walaupun bersekolah menengah dekat Baling - tapi tak pernah jejak kaki pun dekat sana -.-" 

Nak pergi berendam nie memang sesuai lahh waktu malam .. Kang masuk dalam kolam waktu siang ada jugak yang nak jadi steamboat nanti ..
Fuhhhhhhhhhhhhh .. panas terrr .. nak celup kaki pun dah rasa nak luruh bulu-bulu kaki nie .. Kalau tak silap ada dalam 5 ,6 kolam camtu la .. And setiap kolam kepanasan dia berbeza .. Paling panas kolam no 1 .. takde siapa yang berani masuk dalam kolam tue .. hehe
kejap turun kolam separuh badan - kejap naik , kejap turun .. tak tahan air diaa ..
Akhirnyaaaaa .. selepas ditolak masuk ke dalam kolam .. fully boiled !! haha







- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...