14 April 2013

DAH JOM BALEK .. BALEK MANA ??

Paan Zainudin | 7:59 AM | 00 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Perkara paling eksaited bagi seorang pelajar ialah cuti semester. Yup cuti semester .. Aku dah bagi ayat penyata dah tu .. Untung budak U sekarang nie cuti semester .. Tapi kiteorang (merujuk kepada student ipg uolls) bukan cuti sem sekarang nie .. Kan cuti kiteorang sama dengan budak sekolah .. Yang bestnya cuti kali nie bukan seminggu , tapi dua minggu bhahahaha seronok giller bhai .. dan dalam seminggu tue kiteorang semua kena pergi ke sekolah untuk program Pengalaman Berasaskan Sekolah / School Based Experience / Rancangan Orientasi Sekolah dan segala macam nama yang aku sediri pun tak taw .. hui hui .. Sekolah yang nak pergi tue terpulang kepada kiteorang .. Tapi semua pasal sekolah tue dah settle sebelum nie gi .. Tunggu nak tunjuk muka jer dekat sekolah ..
ini lol
Seriuss hari nie (15th March) memang letih gillerr .. aku tak dapat nak tunjuk dekat mana keletihan tue .. Kiteorang yang nak balek hometown nie terpaksa kosongkan semua bilik sebab nak bagi ruang dekat cikgu-cikgu sekolah yang nak amik degree menginap dekat bilik kiteorang cuti sekolah nanti , katanya ada kursus dalam cuti .. Allah ~~ sumpah letih giller nak kemas my whole roOm dalam masa 1 hari .. sorry to say laa .. baju aku bukannya 9 , 10 helai T_T
Nak bawak budak Sarawak nie balek rumah .. "Orang tue" pesan suruh jaga dia elok-elok .. Okeyy okeyy
Masing-masing ada destination sendiri ..
  • Zuhri (jersi merah) , Zamy (kemeja petak hijau) , Amy (jersi oren) , Sue ( Silver Blouse)  --> Perlis
  • Am (kemeja petak maroon-hijau), Yus (shirt merah-putih), Mal (sweater kelabu) --> Kulim Kedah
  • Amir (t-shirt orange) --> Pendang Kedah
  • Aku , Aidil (tshirt hijau) , Kalik (tshirt kelabu) --> Sungai Petani Kedah

May Allah bless this friendship forever ^___^







- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...