16 April 2013

BERASAP MUKA BERSTEAMBOAT

Paan Zainudin | 4:05 PM | 00 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


First of all , paan nak wish tenkiu tenkiu tenkiu so much dekat sepupu paan yang sudi belanja kiteorang malam nie even dia takde bersama kiteorang atas urusan keje .. Biase laa .. orang busy , handphone tak pernah lekang dekat tangan , kejap ke sana kejap ke sini ..
Cinta Sayang Resort , one of the famous resorts in Malaysia (i think) sebab orang-orang area Johor pun tahu resort nie .. Kedah - Johor , kan dah nak dekat-dekat satu malaysia dah tue .. hehe
Yang teman aku mencekik malam nie , of course la my buddyz
Bahan-bahan yang dah disediakan untuk mencekik = sup , tomyam , ayam . daging , udang , fishball , telur , kangkung , salad , bayam , mee , bihun ,  nasi goreng bla bla bla .. Nahh campur semua dari darat laut udara angin ribut taufan sekali haa .. haha
Dah kenyang .. sebab tue muka kami diam jer .. Kalau tak terkujur tak senonoh depan meja tunggu nak melahap apa yang ada .. Thanks unkown pakcik yang sudi serve kiteorang yang memang muka mintak tambah macam-macam .. hehe .. Perkhidmatan terbaikk






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...