12 March 2012

ESoK eLekTRiK taKDa??

Paan Zainudin | 6:48 PM | 00 orang doakan aku slim |

Ayyyoooyyooo..terkejut cheq bila baca notis dari TNB yang esok tiada bekalan elektrik dari pukul 9.00 pagi hingga 9.00 malam...

fuhhh...
lama giller...ada apa ek ..maybe pokok tumbang la kot.. sebab sekarang nie musim hujan..angin pulak kuat..no wonder la kan..

ok fine..selamat esok paan takde kat rumah..
pergi penang..bertolak malam nie..
esok nak pergi rumah kawan dekat penang..
cik Anis..hehehe..
and pekena pasembor dekat Padang Kota...sllrrrppp...

tonite nak stay kat rumah abang sepupu..
pastu, nak pergi hantar cousin sama nek flight balek KL..huuu..bestnya dia..stduy dekat syarikat penerbangan...boleh la nek flight balek rumah...tambang lak murah...
"bang dhie.. bila mau belanja an nek flight..?? hehe"


ok now back to the main topic..
paan doakan brother-brother yang nak merepair tiang-tiang elektrik esok tue hati-hati yea..buat kerja dengan cermat...bahaya tue..hehe..concern betul saya..

gud bye..




- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...