11 March 2012

NaSik KeNDuRi.!!! OffeR MeNaRi.!!

Paan Zainudin | 10:45 PM | 00 orang doakan aku slim |


Yeaaahhhh... setelah beberapa kurun paan tak melahap nasik kenduri.... (kurun la sangat..) akhirnya... semua menu dekat rumah kenduri tue jadi milik gue...hehe..

ayam golek..darca, gulai pisang, ikan kering, sambal belacan...perrgghhh..rasa macam dekat syurga je...





macam sengal je kan tiba-tiba nak cium tiang..


tadi first time bawak keta gi rumah kenduri..hehe..
biasa la kan..orang baru dapat lesen.. memang gila stereng keta laa..
sebulan dua lepas tu tengok stereng pun dah rasa mual...heeee..
haaa..tumpang masih ingat...nak mintak maap yea dekat pakcik2..brother2 kalau ada bikin problem atas jalan raya tadi...hehe...sori..almaklumlah baru dapat lesen...tapi takkan tak perasan sticker P tu kot...hmmm..paham2 sendiri je lah ea..

lepas hantar kawan-kawan balik rumah terus pergi program kebudayaan dekat depan Giant SP.. ferrrhhh...ramai giller orang..naseb bek sempat tukar nek motor datang sini..kalau tak memang takde parking la jawabnyer...


hmmm...macam tak best sikit program nie...sebab hujan tadi..tanah berlecah.. and nasib baik jugaklah paan tukar sandal putih yang paan pakai tadi (dalam gambar kat atas tue) dengan selipar jepun..hehe..perancangan yang bijak.. **puji diri sendiri..pirraahhhh...





Tadi..time performance artis kebudayaan tadi paan tunggu la dekat belakang pentas..pastu ada la seorang dari penari noraniza Idris tanya.. 
"minat menari kerr..?? "
paan pun jawab "yup!!" cewah dengan yakinnya...
then dia pun tanya la nak join tak jadi dancer under kak Ani (Noraniza Idris)..
urrmmm ..urmmm...tersipu malu cheq nak menjawabnya..hehe..
nak ke taknak taw...tapi paan da bagi contact number dekat dia..apa2 hal contact je lah paan...(dalam hati jantung berdegup empatratuslimapuluhlapan kencang..yahoO!!!) hahaha...


hmmmm....
dah nak dekat maghrib dah..
paan pun terus naik motor beredar dari situ dengan muka tersenyum entah apa-apa sebab dapat offerr..ngehehe...





- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...