23 March 2012

-TaHNiaH JuNiOr SPM 2O11-

Paan Zainudin | 3:06 AM | 00 orang doakan aku slim |


21hb Mac ritu...semua calon SPM masing-masing dah peroleh result..
ada yang sedih.. dan ada yang gembira sampai terloncat-loncat..
paan pun turut terloncat-loncat..

Sebab pe?? 
sebab excited tengok adik2 junior yang cemerlang dalam SPM..
abang mana yang tak seronok kan..hihihi..



keputusan SPM SMKA Baling..
alhamdulillah..rezeki dari Allah ..sekali lagi sekolah lama paan cipta kejayaan.. dari sehari ke sehari kejayaan dicapai..makin bertambah baik..alhamdulillah la kan..


cikgu-cikgu pun tumpang gembira..mana yang tak excited..siang malam bertungkus lumus mengajar diorang..for your information, tugas seorang guru bukan pada waktu sekolah saja taw..kadang-kadang malam sanggup datang ke sekolah semata-mata nak ulangkaji pelajaran bersama student tercinta..





paan yang bakal seorang guru ni pun dah mula merasa bahang dah..hihi..
tak sabor la pulak..




- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...