20 March 2012

RoaDSHoW ABPBH 2011

Paan Zainudin | 9:55 AM | 00 orang doakan aku slim |


2 hari lepas..
Paan ngan adik paan pergi makan sekali lagi Tutti Frutti dekat Village Mall (VM)..kali nie dengan adik pulak..hehe 

Sampai jer kat VM terus paan rasa pelik..
"apasal macam banyak sangat kereta motor nie, sebelum nie tak pun..mungkin weekend kot.." rasanya macam tu la kot..tapi pelik jugak weekend sebelum2 nie tak la seramai tue.. hehe..agak2 nya la kan minggu nie tetiba semua orang nak pergi shopping kat VM..memang murah giller lah rezeki peniaga kt VM eaa..hehe

Masuk jer dalam mall tu tiba-tiba mata paan terpaku tengok 4,5 orang atas pentas yang disediakan dekat tengah2 groundfloor mall...
faizal ismail? along? fara fauzana?
ehh?? ada apa hari nie?? pastu terus paan pergi dekat banner yang tergantung dekat tepi dinding tue..

laaaaa...ROADSHOW ABPBH rupanya...tak tahu pun...dalam paper pun takde iklan pasal nie...dekat tepi jalan pun takda banner...oOoo..buat senyap2 eaa...

takpe...K.I.V dulu...
fokus kepada tujuan utama dulu..hehe.. tutti frutti...pastu baru pergi menggedik dekat sana...

habis jer makan terus paan pergi dekat tepi pentas..
tengok gelagat diorang...kelakar beb..

tengah syok2 tengok diorang tiba2 aduhhh...nak terkucing...hehe...tu la.. input tu banyak sangat..

Lepas jer buang hajat..tiba2....
ehhh..macam aku kenal cik kak nie..tapi di mana ea???
Laaaaa....Shila Amzah rupanya..hehehe..apa lagi..snap la..tumpang takde orang kat situ kecuali bodyguard dia yang agak menakutkan tue...huuu..


Lepas jumpa si kak chik nie terus gi tepi tangga dekat luar...dekat dalam sesak sangat..then tiba2 si Along Raja Lawak keluar dengan staf BH kat situ..sembang apa ntah..terus terpandang paan.. ehehe... why me? why me? haha..
dia datang dekat paan and tanya paan the Carnivall Waterpark dekat sini tutup pukul berapa??.. paan pun gitau la sekian2..


hehehe..mintak staf yang teman Along tadi snap gambar kiteorang... 
peace yOo!! ^^

Sekali lagi paan bertuah..hahaha...nasib badan..
terserempak dengan Fasha Sandha and Johan Ashari..
waaa...dah nak jadi isteri orang dah nie..hehehe..snap2 jugak tapi kena jaga..jap gi jadi kontroversi...kang muka paan masuk MELODI... na haaiihhh..perasan derr..


Abang Botak ..u memang sporting ahh...mak cik yang nak snap ngan mu...tapi paan dapat dulu...hehe...bukan tolak-tolak yeaa...tiada perkiraan dalam faktor usia..ni diaaaa!! (hehehe..trademark kumpulan CUIT RAJA LAWAK)..


Hmmm...jam dah nak dekat pukul 5 dahh...nak kena balek dah nie..
banyak barang yang tak dibeli lagi..esok dah nak balek Pahang sudaa... tumpang kereta kawan...parents dia nak hantar..waa..baiknyaa..
Pastu terus ajak adik balik...time nak keluar dari VM tiba2 paan terserempak dengan abang long!! dah lama tak jumpa..waaa gua rindu sama lu..hahaha..

 

Memang bagus betul abang long Aaron kiter..
tak belagak betul...patut la bini dia sayang..bagus2...actually isteri si Aaron, kak diyana ada jer kat dalam mall tue..

dah dah paan...jom..gi beli barang...jap gi hujan pulak kang basah pulak barang2 yang dah beli tadi...



- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...