09 March 2012

♪♫ PBS 1 : SK BeRaPit ♪♫

Paan Zainudin | 10:17 AM | 00 orang doakan aku slim |


Assalamualaikum sekalian alam...
hohoho...hari nie baru boleh nak update blog..
agak kebuzyian yea 2,3 hari nie..sibuk dengan aktiviti dekat sekolah..
overall sepanjang seminggu dekat sekolah memang best r..cikgu vogue2 semua..hihihi..

waktu 1st day masuk sekolah dah kena relief kelas..tahun 1 and tahun 4..
hari tu pulak ada kejohanan bola sepak..so cikgu ramai yang takleh masuk kelas...apa lagi..muka paan la jadi mangsa PK 1..hehhh...

waktu pagi tue perjumpaan dengan guru besar ..dia ada tanya, "awak minor PJ ker..??"..
dengan muka separuh nak jawab iya separuh tak.."errr...yea saya cikgu"
pastu terus GB cakap.."haaa..boleh lah yea kamu turun padang pantau perlawanan bola sepak nanti"..

turun padang??? pantau?? dah la bola sepak..lemah la aku..kantoi plak nanti muka "anti-bola" nie..hehe

waktu masuk kelas tahun 1 waaaa...anak2 I semuanya sporting..tanya satu jawab sepuluh...haaaa..pening cikgu..
overall cikgu memang suka dengan kelas kamu..yawwww...hahaha
 
waaahhhh...bila cakap suruh buat mimik muka itu ini semua budak-budak boleh buat..sporting r u guys..boleh la serap masuk teater nanti..kan3???
 cikgu-cikgu lama...dulu anak murid-cikgu...sekarang rakan guru..hehe
yang tak tahan da dua, tiga orang bekas cikgu paan bahasakan diri diorang kak...haaaa...janggalnya cheq..nak panggil kak atau cikgu..
tapi better panggil cikgu kan..sebab still hormat diorang as our teacher suatu ketika dulu..
kat atas nie "felt" souvenir yang paan buat untuk cikgu-cikgi sekolah nie..
haaaa...pukul 3 pagi baru leh tido..tu pun tak siap lagi...
pagi khamis tu bawak benda2 alah nie sambung jahit kat sekolah..tempat2 tersembunyi...hehehe...takde la nak kantoi..
GB sk Berapit...muka jer nampak garang..tapi hati cute..hihihi...
berjiwa rakyat..mesra dengan murid-murid..


tapi GB..kenapa dekat borang penilaian cikgu tulis saya "agak pendiam".. huwwaaaa..yang lain semua baik..
GB kena pergi pantau saya dekat bilik guru..hehehe...baru tau perangai saya yang sebenar....hahaha..
menyembang dengan cikgu2 dah macam tongkang pecah..


huuuu...akan merindui kenangan 1st PBS kat sini...rindu dekat cikgu-cikgu..




*memori kad kamera I dah full sebab gila-gila amik gambar kawasan sekolah nak buat esaimen punya pasal..proses pen"delete"an gambar2 yang useless akan bermula sebentar lagi..harap maklum..hihi








- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...