11 December 2012

1500 DOMAIN ".MY" PERCUMA ???

Paan Zainudin | 12:59 PM | 00 orang doakan aku slim |


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Salah satu angan-angan paan untuk tahun 2013 nie ialah memiliki domain blog sendiri ..
yupp , teringin sangat .. tapi tu la , belog kita tak femesss
mana mampu kan ~~ sob .. sob .. sob ..

tapi rasa-rasanya harapan nak memiliki domain sendiri mungkin ada bila Cik Innanie begitu bermurah hati
nak kasi dekat follower lama mahupun baru dia hadiah yang paan sendiri anggap wahhhhh !!
di bawah satu program .my DOMAIN REGISTRY (AGENSI DIBAWAH KEM. SAINS, TEKNOLOGI DAN INOVASI) 
iaitu program di bawah MYID , kita akan layak menerima :

* Satu domain blog [dot my] PERCUMA selama setahun bernilai RM 200.00
Potongan sebanyak 90% untuk bayaran 'renewal' yang bermaksud 
anda hanya perlu membayar RM 20.00 sahaja untuk tahun-tahun akan datang (fixed price)
* Rating blog yang mencanak-canak naik 
* Terhad kepada 1500 orang terawal sahaja)
waaaa .. kagum kejappp

dan syarat-syaratnya cuma :
*Warganegara Malaysia;
*Berusia 18-45 tahun dan mempunyai blog;
*Like fanpage Blog Coklateyes dan Temin.fm;
*Jadi follower belog Cik Innanie, like dan share entry ini: [ Hadiah Hebat ].


paan dah daftar , korang bila lagi ??
boleh ikut langkah-langkah mendaftar di sini !!









- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...