08 December 2012

BLOGWALKING : DING DONG DECEMBER

Paan Zainudin | 3:05 PM | 140 orang doakan aku slim |


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Sekarang dah bulan 12 , lebih kurang 3 minggu je lagi nak masuk tahun baru ..
Mesti ramai yang cuti kan bulan nie ? termasuk akuuu .. hui hui

Hmmm .. azam aku untuk 2013 nie apa haa ?? rasanya takde kot ,
just merealisasikan azam aku yang lepas-lepas je lah .. azam je lebih , tapi tak buat-buat pun .. hehe
tambah-tambah azam nak diet .. Allah ~~ susah giller bhaii

So, for this December ..
Haha .. tunggu lagi bhaii , Jom join blogwalking December nie ..

Caranya mudah je :
1.  Tulis entry yang bertajuk “ BLOGWALKING : DING DONG DECEMBER
2.  Copy banner di atas dan link kan ke entry nie
3.  Lepas tue paan nak korang letakkan AZAM 2013 korang dalam entry korang ..
4.  Then , kalau korang nak tag kawan korang pun boleh , tak tag pun takpe .. terpulang ..
5.  Bila dah siap semua boleh jer tarukkan link korang tue dekat entry nie
Mudah jer kan ?? hehe

For your information , entry yang menarik akan dapat hadiah TOPUP RM$$ daripada paan .. hehe
Due date segmen nie seperti yang tertera dalam banner di atas , 8 – 31 December 2012
Kalau nak follow blog nie , amat-amatlah dialukan ~~

Apa lagi ?? jom lah sertai segmen nie !! hehe ^__^







- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...