09 December 2012

ISLAH SMART CAMP

Paan Zainudin | 2:57 PM | 00 orang doakan aku slim |


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Alhamdulillah ..
Paan baru jer balek dari program motivasi ilmu petang tadi ..
Program bersama UNIC , lanjutan daripada Islah Smart Camp yang diadakan untuk budak sekolah ..
Actually pak cik paan yang suggest program nie dekat paan
Dia cakap pergi lah , alang-alang cuti nie .. 1 hari jer , tambah ilmu sikit
So paan pergi .. actually memang ramai budak-budak sekolah dekat kem tue ,
Yupp .. nama pun kem untuk budak sekolah kan ??
Yang veteran sikit macam kiteorang nie dalam 5 , 6 orang jer .. hui hui ..
It’s ok la beb , ilmu tue untuk semua .. yeaahhh
Memang happening giller program nie , tambah-tambah diserikan dengan kehadiran penyanyi nasyeed UNIC
dan jugak keriuhan anak-anak ikan kaloiii dalam dewan tu , mau tak rancaknya .. haha
omaigod , kalau anak aku banyak nie .. ferrgghhhhh , pengsan sampai tak bangun-bangun

Program nie menekankan pendidikan al Quran , zikir dan motivasi diri dalam diri kita ..
Sebelum start majlis , kiteorang berzikir dulu .. mengingati Allah , baca ayat-ayat al Quran
Alhamdulillah .. So far banyak input yang paan dapat hari nie ~~
Thanks semua !!
 Orang yang dalam dirinya tidak ada Al Quran , ia seperti rumah yang kosong ..
Yeah .. kosongg ♪♫ kosongg ♪♫ .. lalalala ♪♫









- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...